profimedia
StoryEditor

Kočovný horoskop, ktorým sa riadili ešte naši predkovia. Pozrite sa, do akého znamenia podľa neho patríte

12.01.2022, 20:30
Životný štýl
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia už zrejme všetci poznáme. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope, ktorým sa kedysi riadili kočovníci?

Koleso z voza

Dátumy narodenia: 21.6.-21.7.

Sú citliví, emotívni a všetko navôkol prežívajú naplno, ale, žiaľ, cez svoje vnútro. Ich senzitivita je pre nich darom aj prekliatím zároveň. Život ich obdaril veľmi silnou intuíciou a empatiou, preto veľmi dobre vedia odhandúť, kto skutočne pred nimi stojí. Sú nevyliečiteľnými romantikmi, keď sa zamilujú, dlho lietajú na ružovom obláčiku ilúzií. Cenia si rodinu a vzťahy s rodičmi mávajú veľmi silné. Navonok sa tvária, že sú tvrdí, ale oni si len tak chránia svoje zraniteľné vnútro. Dlho premyšľajú, kým spravia dôležitý životný krok alebo rozhodnutie.

Hviezda

Dátumy narodenia: 22.7.-22.8.

Milujú keď môžu zažiariť naplno, byť stredobodom pozornosti. Dokážu sa však prispôsobiť situáciám, ktoré im život prinesie, a aj ťažké chvíle vedia prežiť s úctyhodnou gracióznosťou. Snažia sa nikdy nestratiť kontrolu nad situáciami, ktoré im život prinesie. Túžia byť láskaví a ohľaduplní, ale vždy nakoniec preváži ich megalománia a záľuba v tom, že najradšej počúvajú a obdivujú len sami seba. Máte pri nich pocit, že ste v spoločnosti herca, ktorý je celý život na javisku. Ctia si cit, lásku a vernosť.

Zvon

Dátumy narodenia: 22.8.-22.9.

Spontánnosť od nich neočakávajte, pre nich je hriechom. Sú extrémne opatrní, všetko si najskôr dôkladne premyslia, nikdy nerobia unáhlené rozhodnutia, ich verdikty sú vždy premyslené, dôkladné a nemenné. Uctievajú konvencie a zväzuje ich názor okolia. Snívajú o veľkej, romantickej láske, nedokážu sa však celkom oddať spontánnym citom a navyše priveľmi nedôverujú ľuďom, preto ich nedokážu úplne spoznať. Sú majestátni a spoľahliví, preto majú okolo seba vždy dosť ľudí a obdivovateľov. Nepodceňujú zodpovednosť, právo a poriadok.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 12:15