Facebook/Kulturistika
StoryEditor

Kulturistka sa chváli telom, na ktorom nie je takmer žiadny tuk

15.11.2016, 07:00
Príbehy
Autor:
iDnes
Americká kulturistka sa pochválila svojím neskutočne vyrysovaným telom. Nenájde sa na ňom vraj takmer žiadny tuk. Zakladá si na tom, aby mala vypracované svaly na každom kúsku tela a denne drie v posilňovni. Je jej vraj jedno, že si ju niekedy ľudia pletú s mužom.

O jej tele sa ihneď rozbehli debaty na sociálnych sieťach. Niektorí ľudia si myslia, že už žena nemôže byť zdravá, pretože je prirodzené, aby mal človek aspoň nejaké tukové zásoby. Tie však ženu desia a nedokáže si predstaviť, že by niekedy bola bacuľatá, píše idnes.cz.

"Cítim sa skvele a nemyslím si, že robím niečo zle. Som zdravá, nič mi nechýba, je mi dobre a nezaujíma ma, čo si myslia ostatní. Ide o mňa, "zverila sa kulturistka v komentári pod videom, ktoré za ňu na sociálnej sieti pridal niekto iný.

Na videu sa chváli telom, ktoré by málokto priradil k žene. V posledných rokoch sa kulturistika u žien veľmi rozmohla. Mnoho žien a dievčat sa totiž pomocou cvičenia snaží vyrovnať napríklad s poruchou príjmu potravy.

Keď začnú po vyliečení anorexie opäť normálne jesť, snažia sa udržiavať si extrémnu postavu aspoň cvičením a veľmi často prepadajú posilňovaniu až do takého extrému, že obchádzajú súťaže v kulturistike a celý život podriaďujú len posilňovaniu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pribehy, menuAlias = pribehy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 23:33