pixabay.com
StoryEditor

Myslíte si, že veštkyne naozaj poznajú náš osud?

18.07.2017, 18:00
Životný štýl
Väčšinou ich vyhľadávame, keď už nevieme, čo ďalej. Hľadáme u nich odpovede. Chceme, aby rozhodli, za nás. Sú to naozaj ženy s darom alebo prefíkané obchodníčky s ľudskými emóciami?

Jana: Ročné číslo bolo silnejšie ako ja
Numerológia Janu oslovila v čase, keď jej v živote nič nevychádzalo. "Cítila som sa ako zakliata. Ponáhľala som sa na pracovný pohovor, zmeškala som spoj. Túžila som po šťastí vo vzťahu, rozišla som sa. Zomrela mamina a ja som mala pocit, že celý svet sa mi otočil chrbtom" opisuje Jana. Rozhodla sa podnikať. Predstava budovania vlastnej, i keď malej siete obchodníkov so zmiešaným tovarom, ju napĺňala šťastím. Smola sa jej však lepila na päty aj v tejto oblasti. "Preto som vyhľadala numerológa.

Bol koniec septembra. Vypočítal mi životné číslo a popísal moje charakterové vlastnosti. Tým číslom je jednotka, Čo znamená, že mám nezávislú povahu, chuť viesť a realizovať svoje predstavy. Spustiť vlastný biznis mi odporučil. Dodal však, že by bolo dobré pár týždňov počkať a kroky súvisiace s novým povolaním začať realizovať až po narodeninách. Teda najskôr v decembri, " vysvetľuje Jana, ktorá, jeho radu nepočúvla a ďalej kráčala cestou smoliarky.

"Živnosť som založenú mala, no nedarilo sa mi zohnať priestory, vhodného dodávateľa a ani povolenia. Vyčerpaná som si dala 2 mesiace prázdnin. Začiatkom roka sa objavil vhodný priestor a začalo sa mi dariť, " rozpráva podnikateľka. Až keď triedila papiere, ktoré si zabudla v kabelke, našla poznámky od numerológa." V čase keď som ho navštívila, mala som v ročnom vibračnom čísle štvorku. A tá podnikaniu vôbec nepraje, ale po narodeninách som sa dostala na číslo 5, čo je ideálne na zmenu povolania a nové začiatky. čísla sa nemýlili, " hovorí Jana.

Mirka: Starká mi poslala odkaz cez veštkyňu
"Keď zomrela stará mama, mala som 17 rokov. Boli sme si blízke. Trávila som s ňou prázdniny aj víkendy. Keď sme ju stratili veľmi to bolelo" rozpráva Miroslava. "Nedokázala som sa zbaviť presvedčenia, že starká neodišla," hovorí." Keď som bola doma sama, mala som nutkanie otočiť sa, občas akoby som zahliadla tieň, odraz v zrkadle. V noci som sa budila na dotyk, ako keď ma starká pobozkala na čelo. V byte u rodičov som často cítila naftalínový pach starkinej šatky.

Dokonca raz, keď som kontrolovala vykysnuté cesto, bol múkou na vrchu bochníčka zobrazený kríž. Ja, ani mama sme ho neurobili, ale naša starká ho robievala vždy, vysvetľuje Mirka. Rozhodla som sa ísť po radu k veštkyni." Spomínam si, ako zatvorila oči a zhlboka dýchala. Povedala mi, že cíti dušu starej ženy, ktorá zomrela pred rokom. Hnevá sa, lebo spod sukne jej na poslednej ceste pretŕčala spodnička", opisuje Mirka.

"Bola to pravda. Mama nám vyrozprávala, ako u starkej v skrini nevedela nájsť čiernu spodničku, zobrala teda prvú, ktorú našla. V pohrebníctve jej povedali, že ju zložia tak, aby ju nebolo vidieť. No neurobili to, " hovorí Mirka, ktorej starká odvtedy odpočíva v pokoji. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 23:08