Karin nachádzala útechu v jedle.tv markíza
StoryEditor

Karin neustále priberala kvôli zlým vzťahom v rodine a nefunkčnom manželstve. Dostala druhú šancu!

21.10.2024, 14:00
Životný štýl

Ďalší silný príbeh! Karin patrí k tým čo prejedanie nezvládli a jedlom si kompenzovala nešťastné vzťahy a udalosti v jej živote. Keď už sa rozhodla, že ide chudnúť bolo už neskoro. Chudnúť sa jej nedarilo a ručička na váhe sa stále posúvala smerom doprava.

Karin Šafrániková sa schudnúť pokúšala už mnohokrát. Má za sebou nespočetné množstvo neúspešných diét. Zakaždým sklamala nie len seba, ale aj svojich blízkych, že bude ešte niekedy chudá už nik neveril.

Karina žije bez podpory rodiny a nemá žiadne sebavedomie. Svoje smútky, stres a frustráciu z nenaplneného života neustále zajedala. Trápilo ju nefunkčné manželstvo, zlé vzťahy v rodine a v neposlednom rade aj to, že je zlým príkladom pre svojho osem ročného syna. Karin žije s pocitom, že zlyhala ako matka, ako žena, ako manželka. Na konci tunela nevidela azda jedinú pozitívnu vec vo svojom živote. Extrémne premeny boli jej poslednou šancou zmeniť svoj život, zabojovať o dôveru blízkych a zachrániť svoje manželstvo. Už v stredu uvidíte jej famóznu premenu.

Prostredníctvom silných príbehov v Extrémnych premenách sa diváci môžu oboznámiť s tým, že obezita nie je len choroba tela, ktorá má za následok množstvo závažných zdravotných problémov. Realizátori tejto veľkej premeny Slovákov pripravili príbehy 13 účastníkov piatej série Extrémnych premien. Tí dokopy vážia, v rámci doterajšej histórie šou rekordných 2 187 kilogramov, teda viac než neuveriteľné dve tony. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. október 2024 14:02