Nechajte svojim emóciám voľný priebeh. Dovoľte si byť smutná, aj nahnevaná.Shutterstock
StoryEditor

Nevyznáte sa vo svojich pocitoch? Okrem vnútorného hlasu počúvajte aj odborníkov

13.10.2024, 14:00
Životný štýl

Poznať dokonale sám seba je umenie. Niekedy spoznávanie samého seba môže trvať celé roky. Často vám na tejto ceste musia dokonca pomôcť iní ľudia z vášho okolia, alebo terapeuti. Rozumieť sebe a svojim emóciám však je kľúčom k spokojnému a pokojnému životu.

Svoje pocity často ľudia potláčajú či menia pod vplyvom vonkajších okolností či ľudí. Počúvajte v prvom rade svoj vnútorný hlas. Ten presne vie, prečo vám našepkáva to, čo počujete.

Intuícia

Každý človek má intuíciu. Niekto silnejšiu, iný menej. No málokto ju počúva. Veľakrát sa prejavuje práve ako vnútorný hlas, ktorý vás chce nasmerovať na cestu, ktorá je pre vás tá najlepšia. No vy sa necháte tak rýchlo a jednoducho ovplyvniť názormi iných, strachom z nepoznaného či vzorcami, ktoré sú vám denno denne vštepované. Vystúpte zo svojej komfortnej zóny. Možno sa veľakrát spletiete, no aj to je cesta ako pochopiť nielen život, ale aj samého seba. Práve omyly a rôzne situácie vás formujú. Tak sa tomu nebráňte a umožnite vášmu podvedomiu nech pracuje a nasmeruje vás.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:06