Hygiena o vás veľa napovie.dreamstime
StoryEditor

Ktorú časť tela si čistíte ako prvú? Veľa to o vás napovie, čítajte

06.08.2024, 13:16
Životný štýl

Aby ste sa dozvedeli o sebe viac, stačí, keď odpoviete na otázku: ktorú časť tela si čistíte ako prvú.

VLASY

Začínate očistu umývaním svojej koruny krásy? Potom patríte medzi umelecké typy a romantikov, ktorí žijú s hlavou v oblakoch. Nepozeráte sa napravo ani naľavo a jediné, na čo ste schopní sústrediť sa, je vaša umelecká vízia (obraz, myšlienka, knižka). A výsledok? V praktických veciach ste úplne nemožní. Zabúdate zaplatiť telefón, účty... Zbytočne si tak robíte nepríjemnosti a utrácate peniaze za pokuty. Nabudúce budete zodpovednejší.

ZUBY

Čistíte si zuby v sprche? Tento malý rituál o vás hovorí mnohé: Ste človek, ktorý je zvyknutý robiť viacero vecí naraz, pretože to šetrí čas. Lenže vaša túžba stíhať maximum vecí za minimum času vás môže totálne vyčerpať. Možno je načase, aby ste svoj večne nabitý režim trochu uvoľnili a zaradili do neho odpočinok. Doprajte si denne dvadsaťminútovú prechádzku v parku. Dobijete si baterky a zvládnete toho ešte viac.

INTÍMNE PARTIE

Áno, čistota je polovica zdravia. A pri intímnych partiách to platí dvojnásobne. Ak ich pri každodennej hygiene staviate na prvé miesto, vypovedá to o vašej plachej povahe. Nepatríte medzi zabávačov a levov salónov. Naopak, vaša uzavretosť vás katapultuje na okraj kolektívu, kde však fungujete ako dobrý pozorovateľ. To je výhoda: Máte, ako sa hovorí, dobrý čuch na ľudí a bezpečne spoznáte, kto sa len pretvaruje a kto hrá férovú hru. Bravo.

UŠI

Patríte medzi ľudí, ktorí majú pevné sebavedomie a nepochybujú o sebe. K tomu vám príroda dala do vienka aj bystrosť – rýchlo sa učíte nové veci (to sa týka všetkého, dokonca aj cudzích jazykov). Ale pozor: Nikto nie je dokonalý, aj vy občas urobíte chybu. A to sa vašej súťaživej náture veľmi nepáči. Keď sa naučíte prehrávať, budete šťastnejší, spokojnejší a múdrejší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 09:40