Hygiena o vás veľa napovie.dreamstime
StoryEditor

Ktorú časť tela si čistíte ako prvú? Veľa to o vás napovie, čítajte

06.08.2024, 13:16
Životný štýl

Aby ste sa dozvedeli o sebe viac, stačí, keď odpoviete na otázku: ktorú časť tela si čistíte ako prvú.

HRUDNÍK

Podľa psychológov si túto časť tela ako prví umývajú praktickí ľudia. Patríte medzi nich? Ste priamočiari a vo všetkom máte radi jasno. A keď máte nejaký cieľ? Idete za ním s buldodžou vytrvalosťou a nedáte pokoj, dokiaľ ho nedosiahnete. Máte sklony k panovačnosti. Neznášate akýkoľvek odpor (ani kritiku), a to je škoda. Možno by ste sa dozvedeli niečo, čo by vám s vašimi plánmi výrazne pomohlo.

TVÁR

Začínate očistou tváre? Potom patríte medzi ľudí, ktorí milujú peniaze. Finančné prostriedky sú hlavným motorom vášho života a vy urobíte prvé a posledné, aby ste ich získali. Zatiaľ čo vaše bankové konto rastie, rady vašich priaznivcov rednú. Vaša večná zaneprázdnenosť štve partnera, širšiu rodinu aj priateľov. Vyskúšajte znovu zvoľniť a venovať čas tým, ktorí vás majú radi. Láska a priateľstvo je totiž niečo, čo si za peniaze nekúpite...

PODPAZUŠIE

Je jedno, či sa veľmi potíte, alebo málo. Vaše zameranie na túto časť tela poukazuje na pracovitosť a spoľahlivosť. Patríte k ľuďom, ktorí sú otvorení a vždy ochotní pomôcť druhým. Preto bývate v kolektíve obľúbení. Uvedomte si, že vaša dobrácka povaha niekedy hraničí s naivitou. Vyskúšajte občas viac zapojiť rozum a nenechajte sa využívať.

NOHY

Umývate si ako prvé nohy? V tom prípade patríte medzi ubolených ľudí, ktorí o sebe hovoria, že majú v živote smolu a stále lietajú v nejakom probléme. Čím to je? Žeby sa k vám šťastena otočila chrbtom? Ale nie... Jadro problému je vo vašom prístupe: Všetko beriete negatívne. Nezabudnite na príslovie, že všetko zlé je na niečo dobré. Naučte sa v živote hľadať niečo pozitívne, čo vás poteší a dobije, bude sa vám lepšie dýchať.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. október 2024 11:23