Existuje niekoľko znakov, podľa ktorých spoznáte, že ste skutočne dospelé.Dreamstime
StoryEditor

Od dievčaťa až k dospelej žene. Toto robia len skutočne vyspelé dámy, patríte medzi ne aj vy?

31.07.2024, 07:00
Životný štýl

My ženy sa vyvíjame celý život. Dozrievame, menia sa naše názory aj naše telo. V živote však nastane aj niekoľko dôležitých prelomových momentov. Jedným z nich je aj ten, kedy sa z dospievajúcej slečny stane skutočne dospelá žena. Viete, ako sa dá práve tento zlomový okamih rozpoznať? Existuje niekoľko jednoduchých znamení. Ak ste sa v nich spoznali, gratulujem. Ste oficiálne dospelou ženou!

Hranice, vždy a všade

Ďalším bodom, ktorý je skutočne dôležitý sú hranice. Sto percentne vyzreté ženy nikoho ani náhodou nenechajú, aby presahoval ich stanovené bariéry. Práve naopak. Prísne si svoje steny strážia a nedovolia nikomu ani niečomu aby ich menil. Na prvý pohľad to možno znie sebecky, ale pravda je iná. Ženy s takýmto nastavením jednoducho vedia, čo je pre ne vhodné a čo nie. Prečo by teda mali svoje pravidlá prispôsobovať druhým?

Koniec agresivite a hádkam

Zabudnite na zbytočné hádky či agresivitu. Toto vyspelé ženy unavuje. Namiesto toho komunikujú odhodlane, milo a asertívne. Aj keď sa im niečo nepáči, svoj postoj dokážu dať najavo slušne. A v prvom rade, nepotrebujú k tomu nijaké vulgarizmy či osočovanie. Dokážu to aj bez toho a ešte k tomu aj s dávkou šarmu! Nezabúdajú ani na priamu komunikáciu, o veciach nepotrebujú špekulovať. Taktiež nemajú problém prejaviť rešpekt, pretože vedia, že rovnako ako ony, zaslúžia si ho aj všetci ostatní.

Jednoducho si veríte

Posledný znak znie ako klišé, avšak je jeden z najdôležitejších. Ak je žena skutočne dozretá, verí v seba samú. Myslím tým, že je jednoducho zdravo sebavedomá. Nemá potrebu sa podceňovať alebo ponižovať. Vie, že vyzerá skvelo a pozná svoju hodnotu. Ponižovanie nechali v puberte a dnes sa z nich stali naozajstné ženy. A verte mi, sebavedomé ženy sú pre mužov doslova magnetom. Milujú, keď si žena verí!

Tak čo, presvedčili ste sa o tom, že ste už dospeli alebo ešte potrebujete nejaký ten čas? V oboch prípadoch je to v poriadku, každá z nás je predsa individuálna. Doprajte si čas a rozhodne spozorujete zázraky. Nechajte sa prekvapiť!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 18:27