Bozkávanie je pre niekoho automatické, pre iných je to výzva.Dreamstime
StoryEditor

Chcete sa bozkávať ako profesionálky? Vďaka tomuto sa vám to zaručene podarí

17.07.2024, 20:00
Životný štýl

Pre niekoho automatická aktivita, pre iného veľká výzva. Bozkávanie je neoddeliteľnou súčasťou každej romantickej zápletky. Či už je vášnivé, pomalé alebo dynamické, skvelé môže byť za každých okolností! Treba len vedieť, ako na to. Poznáme niekoľko praktických rád, ktoré aj zo začiatočníka spravia absolútneho profesionála. Tu sú niektoré z nich, pri ktorých sa oplatí zbystriť.

Skúste krk aj bradu

S tým, že nemáte k dispozícii len pery súvisí aj ďalšia rada. Nie len pery sa môžu bozkávať! Máte predsa možnosť potešiť celé telo, čo môže byť vzrušujúcou predohrou pred nezabudnuteľným bozkávaním. Partnerovi sa rozhodne bude páčiť, ak od vás dostane jemnú pusu na krk či napríklad na bradu. Na týchto miestach sú muži veľmi citliví a pôjdu z vás do kolien. Ak máte priestor pokojne bozkávajte aj iné miesta. Vaše prepojenie to nepochybne posunie na úplne iný level.

Nebojte sa smiechu a vzdychov

Muži milujú ženský smiech. Inak tomu nie je ani pri dotýkaní sa vašimi perami! Nehanbite sa a pomedzi jemné bozky sa pokojne pousmejte. Druhá osoba to nepochybne zaregistruje a vyvolá to v ňom ešte väčšiu túžbu po vás. Rovnako sa nebojte ani vydania zvukov. Jemné, prirodzené a zvodné vzdychy položia aj toho najsilnejšieho muža. Jasné, ak to vo vašej situácii nie je vhodné, šetrite si ich na inokedy. Ak však uznáte, že práve teraz je vaša chvíľa, choďte do toho naplno!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 20:49