Bozkávanie je pre niekoho automatické, pre iných je to výzva.Dreamstime
StoryEditor

Chcete sa bozkávať ako profesionálky? Vďaka tomuto sa vám to zaručene podarí

17.07.2024, 20:00
Životný štýl

Pre niekoho automatická aktivita, pre iného veľká výzva. Bozkávanie je neoddeliteľnou súčasťou každej romantickej zápletky. Či už je vášnivé, pomalé alebo dynamické, skvelé môže byť za každých okolností! Treba len vedieť, ako na to. Poznáme niekoľko praktických rád, ktoré aj zo začiatočníka spravia absolútneho profesionála. Tu sú niektoré z nich, pri ktorých sa oplatí zbystriť.

Bozkávanie je jednoducho dokonalá činnosť, to je viac než jasné. Dokážeme pomocou neho prejaviť lásku, oddanosť, radosť ale aj smútok. Aj keď nie vždy je to také jednoduché. Na prvý pohľad prirodzená aktivita môže niekedy aj poriadne potrápiť. A to hlavne v prípade, ak vôbec netušíte čo robiť a čo naopak vynechať. Nezúfajte, tieto rady vám zaručene otvoria oči.

Spomaľte, to je základ

V prvom rade, spomaľte. Táto rada je univerzálna a mala by zabrať na každého. Keď sa vám podarí absolútne spomaliť, dokážete sa perfektne sústrediť na prítomný okamih. Jednoducho sa nemáte kam ponáhľať, chcete si svoju romantickú chvíľku predsa vychutnať. Celý proces si užívajte a vďaka pokojnému tempu sa vám podarí skvele vnímať druhú osobu. Zistíte čo sa mu páči a pri čom na vás najvýraznejšie reaguje. A pomocou tohto jednoduchého kroku sa postupom času začnete bozkávať ako rodené profesionálky!

Nie len pery sú podstatné

Druhou radou, ktorá je nepochybne veľmi užitočná je to, aby ste použili vaše ruky. Často sa stáva, že na ne zabúdame. Necháme sa unášať prítomným okamihom a nemyslíme na to, že aj v našich končatinách sa skrýva veľká sila. Pokojne sa uvoľnite a zapojte ich ako vám len napadne! Skúste sa dotknúť partnerovho krku, vlasov, pohladkajte ho po tvári. Ak ste odvážnejšia, nebojte sa zablúdiť aj na iné miesta. Som presvedčená o tom, že opačná strana to ocení.

Okrem pier a rúk skúste myslieť aj na to, že máte k dispozícií celé telo. Samozrejme, každé bozkávanie je iné a závisí od situácie. Ak však nemáte okolo seba nijaké obmedzenia či bariéry, konajte! Dotýkajte sa najviac ako je to možné. Snažte sa, aby vás druhá osoba cítila pozdĺž celého svojho tela. Okrem toho, že mužov to vzrušuje bude sa to nepochybne páčiť aj vám. Tadá, a o dokonalé bozkávanie je postarané!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 06:47