Je len otázkou času, kedy budú žiletky pre mnohé dámy skôr minulosťou?dreamstime
StoryEditor

Nový trend v ochlpení nie je pre každého. Necháte sa nahovoriť?

15.07.2024, 14:00
Životný štýl

Vedeli ste, že trendy sa netýkajú len módy, doplnkov, manikúry či vlasov, ale aj ochlpenia intímnych partií? Kým niekedy bolo ochlpenie intímnych partií úplne bežné a na žiletku by mnohé dámy ani nepomysleli, za posledné takmer pol storočie sa tento trend radikálne zmenil. No zdá sa, že ženy sa opäť postupne vracajú k naturálne vzhľadu.

Tieto partie už dávno nie sú také intímne, ako tomu bolo v minulosti. Oveľa viac sa rozpráva o intimite ako takej, ale aj o tom, ktorá žena svojmu lonu venuje akú pozornosť, či zostrih.

Do hladka

V posledných rokoch je pre mnohé dámy, no čoraz častejšie aj mužov, normálne udržiavať svoju pokožku úplne hladkú, bez akéhokoľvek ochlpenia. Oholenou oblasťou v okolí bikín to rozhodne nekončí. Väčšina žien si holí celé intímne partie a to úplne do hladka, prípadne do želaných tvarov. Zdá sa však, že tento trend už bude čoskoro minulosťou. Ochlpenie, ktoré sa vám v možno zdalo doslova nechutné, si dnes opäť získava svojich priaznivcov.

Bez žiletky

Dámy sa vracajú ku svojej naturálnej podobe. Mnohé dokonca robia osvetu o tom, že ochlpenie je sexi  a dokonca dobré aj pre vaše zdravie. Chráni pohlavné orgány pred možnými infekciami, potom, baktériami a dokonca má aj termoregulačný efekt. Možno vás prekvapí aj informácia, že na mnohých mužov ochlpenie v rozkroku pôsobí ako magnet a pohľad naň je pre nich veľmi vzrušujúci.

Dekorácie

Niektoré dámy priznali, že si svoje ochlpenie upravujú podľa špeciálnych príležitosti a preferencií partnera. Na výročie či valentínsku noc sa tak rady postarajú o jedno špeciálne prekvapenie pre svoju polovičku. Čo už so sebou nesie aj nemalé riziká je farbenie ochlpenia, no ani to nie je ani zďaleka také ojedinelé.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 16:16