Ak chcete na verejnosti pôsobiť ako dáma, na niektoré veci si dávajte pozor.Dreamstime
StoryEditor

Buďte dámou za každých okolností! Toto na verejnosti nikdy nerobia

09.07.2024, 07:00
Životný štýl

Pozná to každá z nás, vždy chceme pôsobiť upravene, príťažlivo, sexi a zároveň dokonale žensky. Niekedy je však náročné odhadnúť, ktoré správanie je prijateľné a ktoré sa k dáme už nehodí. Poznáme niekoľko vecí, ktoré by správna žena na verejnosti robiť určite nemala. A nepatrí medzi ne len ohrýzanie nechtov alebo hlasné žuvanie žuvačky. Niektoré z nich možno robíte bežne a netušíte, že tak uberáte na svojej ženskosti!

S okuliarmi opatrne

Slnečné okuliare sú skvelým módnym doplnkom, ale do spoločnosti nepatria. V momente, keď vstúpite do interiéru, radšej ich zložte. Nepôsobí dobrým dojmom, ak ich máte celý čas na očiach. Ľudia si môžu myslieť, že ste nedostupná a nechcete s nimi komunikovať. Tomuto sa radšej vyhnite, pravé dámy si po vstupe do miestnosti okuliare za každých okolností skladajú.

Možno ste na niektoré pravidlá zabudli a možno vám ich dodržiavanie príde úplne prirodzené. Dámou sa môžeme stať všetky, je len na nás ako sa k tej výzve postavíme. Koniec koncov, nie je to až také zložité. Stačí len zapojiť kreativitu a zdravý rozum!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. september 2024 02:31