Ak chcete na verejnosti pôsobiť ako dáma, na niektoré veci si dávajte pozor.Dreamstime
StoryEditor

Buďte dámou za každých okolností! Toto na verejnosti nikdy nerobia

09.07.2024, 07:00
Životný štýl

Pozná to každá z nás, vždy chceme pôsobiť upravene, príťažlivo, sexi a zároveň dokonale žensky. Niekedy je však náročné odhadnúť, ktoré správanie je prijateľné a ktoré sa k dáme už nehodí. Poznáme niekoľko vecí, ktoré by správna žena na verejnosti robiť určite nemala. A nepatrí medzi ne len ohrýzanie nechtov alebo hlasné žuvanie žuvačky. Niektoré z nich možno robíte bežne a netušíte, že tak uberáte na svojej ženskosti!

Dámy nenadávajú

Toto je stará, dobrá klasika. Dávajte si pozor na to, ako sa vyjadrujete. Nie nadarmo nám staré mamy hovorievali, že správna dáma na verejnosti jednoducho nenadáva. Hovorí slušne a tým pádom nepôsobí vulgárne ani afektovane. Pokojne vyjadrite svoj názor, avšak ak vás počúva viac ľudí, robte to vedome. Samozrejme, ak vám záleží na tom, že chcete pôsobiť na úrovni.

Neohovárajte a buďte pozitívne

Každá nás pracuje na svojom seba rozvoji. Niekomu sa to darí perfektne, iní na to potrebuje o niečo viac času. Práve z tohto dôvodu si dobre premyslite, ako sa vyjadrujete o druhých ľuďoch. Nikdy totižto neviete, čo vo svojom vnútri prežívajú. Zamyslite sa a snažte sa neohovárať! Nehovorte o druhých negatívne, pretože takýmto spôsobom sa vám tie nepekné emócie do života budú jednoducho len vracať.

Niekedy to možno nejde jednoducho, avšak snažte sa naladiť na pozitívnu vlnu. Vo veciach hľadajte vždy to dobré a verte, že šťastie sa skrýva naozaj v maličkostiach. Nájdite ich a budete šťastnejšie. A šťastie k dokonale upraveným dámam výborne pasuje.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. september 2024 07:09