Pomocou body contouringu môžete získať sexi krivky.dreamstime
StoryEditor

Body contouring: Získajte vďaka nemu sexi krivky

06.07.2024, 11:00
Životný štýl

Kto by netúžil po pekných krivkách? Najmä pred letom a počas neho je téma chudnutia a formovania postavy veľmi aktuálna. Body contouring vám pomôže na vašej ceste za sebavedomejším ja. No aj napriek tomu, že tú najdôležitejšiu časť za vás urobí niekto iný, aj vy budete musieť priložiť ruku k dielu

Body contouring sa teší čoraz väčšej priazni. Konečne najmä vďaka nemu môžete dosiahnuť želané výsledky, o ktorých ste donedávna len snívali.

O čo ide?

Body contouring nie je žiadna nová forma diéty či špeciálne vyvinutého cvičenie. Vhodný je najmä pre ľudí, ktorí nemajú výraznú nadváhu, ale majú problematické partie, ktoré potrebujú vyformovať. Pri body contouringu sa odstraňuje prebytočný podkožný tuk, prípadne nadbytok kožného tkaniva a to najčastejšie v oblasti brucha, zadku a stehien. Práve brucho je často tou partiou, s ktorou ženy neustále bojujú a ani napriek striedmej strave či pravidelnému cvičeniu sa im nedarí dosiahnuť želaný výsledok.

Najväčší trend

Tak ako v iných oblastiach, aj v tejto sú rôzne trendy. Tým najnovším je podľa plastických chirurgov prenos vlastného tuku pomocou liposukcie do iných partií na tele. Vďaka tomuto zákroku môžete dosiahnuť krásne vyformované telo. No nemyslíte si, že tento zákrok za vás urobí všetko. Najlepšie výsledky sa dostavia práve u ľudí, ktorí majú dobrú životosprávu a pravidelne sa o svoje telo starajú a cvičia.

Bez skalpela

Ďalším obľúbeným, neinvazívnym zákrokom je spevnenie tela pomocou ultrazvuku. Toto ošetrenie je vhodné najmä pre ženy po pôrode, ale aj ľudí, ktorí podstúpili redukčnú diétu a tým, že schudli, koža ostala ovisnutá a ani jej elasticita nie je taká, ako bývala. Rádiofrekvenčná energia sa dostáva do hlbších vrstiev pokožky, tá je aj vďaka tomu pevnejšia a redukuje sa aj podkožný tuk. Vďaka tejto metóde sa dokonca stimuluje tvorba kolagénu a elastínu v pokožke, čo sa odrazí na jej vzhľade a kvalite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. september 2024 20:04