Ak sa vám niekto páči, nebojte sa byť úprimná a hlavne sama sebou.Dreamstime
StoryEditor

Páči sa vám, ale neviete o čom s ním hovoriť? Tieto rady zaručia váš úspech!

04.07.2024, 14:00
Životný štýl

Keď začínate komunikáciu v novom vzťahu, alebo možno sa len rozprávate s niekým, kto sa vám páči, nie vždy je to jednoduché. Niekedy nás to môže dokonca poriadne potrápiť. Nechcete na neho tlačiť, ale túžite zároveň prejaviť, že máte úprimný záujem. Chcete mu o sebe veľa prezradiť, ale taktiež nechcete, aby vedel všetko. Nebudeme si klamať, nájsť správnu hranicu popri tom ako sa červenáme a sme v strese, je skutočne výzva. Nezúfajte, existuje niekoľko účinných rád, ktoré vám pomôžu. Stačí len zapojiť kreativitu a snahu, a hotovo!

Jedlo je overená klasika

Jedlo spája ľudí, o tom niet pochýb. Ak nevieš, o čom sa rozprávať s druhou osobou rozprávať, skús vsadiť na istotu. Či už je tvoja platonická láska vegetarián, vegán, milovník mäsa, ázijskej či talianskej kuchyne, vždy je o čom hovoriť! Môžete sa spýtať aký je jeho pohľad na stravovanie alebo v aké reštaurácie sú jeho obľúbené. V konečnom dôsledku, načrtnete tým možnosť ďalšieho spoločného výletu. Keď uvidí, že máš jedlo naozaj rada, nebude čakať a na nejaké ťa pozve. Teda, ak je to skutočne ten pravý!

Smiech, smiech a smiech

S humorom sa na svet pozerá ľahšie. Rovnako to je aj pri konverzácii v sladkých začiatkoch. Mužom sa mimoriadne páčia ženy, ktoré majú dobre vyvinutý zmysel pre humor. Zaujíma ich váš pohľad na svet a ak ho viete okoreniť o dávku dokonalého humoru, zabodujete ešte o niečo viac. Podobne to je aj v opačnom prípade. Ak sa bude osoba na druhej strane pokúšať o vtipy a zábavu, podporte ju. Je predsa oveľa príjemnejšie sa na spoločných stretnutiach smiať, ako len rozjímať pri vážnych témach. Snažte sa nájsť zlatú strednú cestu a zaručene budete mať úspech.

Rodina, priatelia a zážitky

Rodinu a priateľov vo svojom živote rieši každý. Pokojne o nich hovorte aj vy, môžete tak nadviazať príjemnú a otvorenú debatu. Nemusíte zachádzať do najmenších detailov. Stačí ak budete hovoriť o základných veciach, ktorých sa vám ponúka mnoho. Skúste sa ho spýtať na jeho najlepšie zážitky s kamarátmi, ako trávia spoločné letá alebo či sa s rodinou chystajú niekam vyraziť. Načrtnite aj vaše plány, bez hanby hovorte o tom, čo netradičné a zaujímavé ste so svojou partiou zažili vy.

Možno rozbiehate nový vzťah, alebo komunikujete s niekým, kto sa vám jednoducho páči. V oboch prípadoch, spoločného rozprávania sa určite nebojte. Do debaty choďte s odhodlaním, sebavedomím a so zvedavosťou! Keď budete naladená pozitívna, dostavia sa aj kladné dojmy. Naopak keď budete k situácii pristupovať pesimisticky, vrátia sa vám negatívne pocity. Stačí sa len uvoľniť a všetko sa bude diať presne tak, ako sa diať má.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 13:25