Na Slovensku máme mnoho miest, na ktorých stojí za to urobiť si fotku.IG/ Spissky hrad
StoryEditor

Túžite po dokonalých INSTA fotkách? Tieto miesta zaručene nesklamú a sú na Slovensku

08.07.2024, 07:00
Životný štýl

Nebudeme si klamať, keď ideme na dovolenku, tešíme sa hlavne na fotky. Na dokonale fotogenické miesta, na ktorých sa môžeme do telefónov usmievať v našich obľúbených pózach. Ak sa nám podarí nájsť niekoho, kto nás bude fotiť, máme vyhraté! Už stačí vybrať len ideálne miesto, na ktorom zažiarime za každých okolností. A na Slovensku ich máme skutočne dosť.

V našej krajine je stále čo pozerať. Hrady, zámky, čarovná príroda, jaskyne či pamiatky. Program na celé leto tu dokážete vymyslieť úplne bez problémov, more v tomto prípade nebude vôbec potrebné. Ak vám okrem pekných destinácii záleží aj na vašom instagrame, vyberajte dôkladne. Máme tu totižto niekoľko miest, ktoré rozhodne prospejú aj sociálnym sieťam. Zábery z týchto lokalít vám budú závidieť všetci vaši sledovatelia!

Tento hrad je na prvom mieste

Slovensko sa môže pýšiť veľkým množstvom hradov a zámkov. Pri niektorých sa však na dobrej fotke naozaj natrápite. Pri iných to pôjde úplne samo, pretože dokonalý záber sa vám doslova ponúka. Jedných z nich je napríklad Spiššký hrad. Hrad sa nachádza v Košickom kraji a je najväčšou dominantou Spiša aj širokého okolia. Lúka pod pamiatkou je obrovská ponúka teda nekonečné množstvo záberov. Toto miesto sa oplatí navštíviť v lete alebo na jeseň, kedy vaša fotka naberie tie najkrajšie rozmery.

image

Spiššký Hrad ponúka skvelé fotografické príležitosti.

IG/ Spissky_hrad_spisske_podhradie
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 14:06