Na Slovensku máme mnoho miest, na ktorých stojí za to urobiť si fotku.IG/ Spissky hrad
StoryEditor

Túžite po dokonalých INSTA fotkách? Tieto miesta zaručene nesklamú a sú na Slovensku

08.07.2024, 07:00
Životný štýl

Nebudeme si klamať, keď ideme na dovolenku, tešíme sa hlavne na fotky. Na dokonale fotogenické miesta, na ktorých sa môžeme do telefónov usmievať v našich obľúbených pózach. Ak sa nám podarí nájsť niekoho, kto nás bude fotiť, máme vyhraté! Už stačí vybrať len ideálne miesto, na ktorom zažiarime za každých okolností. A na Slovensku ich máme skutočne dosť.

Naše klasické hojdačky

Či už ste milovníkmi vysokohorskej turistiky, alebo máte radšej nenáročné prechádzky, táto alternatíva je vhodná pre všetkých. Po chvíli blúdenia v prírode je veľmi pravdepodobné, že narazíte práve na mimoriadne fotogenickú hojdačku. Či už sa odfotíte pri tom, ako sa na nej hojdáte, sedíte alebo len pri nej stojíte, určite sa bude na čo pozerať. Takéto atrakcie sú pútavé samé o sebe.

Miest máte na výber hneď niekoľko. Populárne hojdačky sa nachádzajú napríklad v Lysej pod Makytou, v Zázrivej, v Lietavskej Sninej, na vrchu Žibrica alebo vo Valasskej Dubovej. Na Slovensku ich máme desiatky, stačí len zapojiť kreativitu a prekrásna fotka je na svete.

image

Takúto krásnu hojdačku nájdete v Lysej pod Makytou.

IG/ Tripy po Slovensku
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. október 2024 16:32