Barbora Kropáčková je presvedčená, že o vlasy prišla kvôli silikónovým implantátom.
StoryEditor

Česká modelka prišla kvôli zväčšeniu pŕs o vlasy. Keď jej začali vo veľkom padať, dlho hľadala príčinu

04.06.2024, 15:00
Životný štýl

Žijeme v dobe plnej porovnávania sa. Instagram, zdanlivo dokonalé ženské telá a taktiež snaha napodobniť ideál, ktorý v skutočnosti možno ani neexistuje. Aj toto sú znaky súčasnej modernej doby. Pokrokové technológie nám prinášajú toľko možností, že niekedy je ťažké rozoznať čo je správne a čo nám už naopak škodí. Snažíme sa podobať na niekoho iného a pritom často zabúdame na našu vlastnú, prirodzenú krásu. Rovnako to bolo aj prípade Barbory Kropáčkovej. Dlho túžila po augmentácii, keď sa k tomuto kroku odhodlala, úprimne svoje rozhodnutie oľutovala. Rok po zákroku jej vypadali všetky vlasy a stratila aj akékoľvek ochlpenie na svojom tele. Vrátanie obočia i mihalníc. Dnes je presvedčená o tom, že by sme sa mali prestať hnať za dokonalými idolmi krásy.

Vlasy mať možno nikdy nebude

Po týchto šokujúcich zisteniach vedela aj to, že jediná možnosť ako vycúvať z daného problému je zbaviť sa toho, čo telo nedokázala prijať. Okamžite teda podstúpila operáciu, pri ktorej jej implantáty z tela vybrali. Dnes žije bez nich a hovorí, že je naozaj konečne šťastná! Rovnako prezradila, že chápe všetky ženy, ktoré bojujú so svojím telom. Prešla si rovnakým obdobím, avšak dnes už sa na seba aj na celý svet pozerá celkom inak. Aktuálne podľa jej slov, jej hrudník vyzerá možno ešte horšie ako predtým! Ale jej je to úplne jedno.

,,Cítim sa krásna, naozaj. Stále mám síce bolesti kĺbov, ale oveľa lepšie sa mi  dýcha. Konečne sa môžem nadýchnuť zhlboka, mám oveľa viac energie,“ povedala modelka s veľmi úprimným a odvážnym dodatkom. Je totižto pripravená na to, že vlasy mať možno už nikdy nebude.

Uvedomuje si, že jej choroba je naozaj vážna a nedá sa vyriešiť zo dňa na deň. Na druhej strane dokázala z nej vyťažiť aj to minimum pozitívneho, čo sa v nej skrýva. Hovorí, že ďakuje svojmu telu za takéto výrazné znamenie. Mnoho si vďaka svojej náročnej ceste uvedomila. Dnes chce pomáhať všetkým ženám, ktoré si prechádzajú rovnako turbulentným obdobím, ako ona sama. Taktiež túži po tom, aby si všetky dámy vopred premysleli svoje konanie. Aby nekonali tak urýchlene ako ona a aby si boli vedomé toho, s akými rizikami do tejto operácie vstupujú. Nikoho nechce svojím príbehom odradiť, chce len, aby sa populácia naučila naozaj detailne o svojich rozhodnutiach premýšľať. A aby sa tak vyhla obrovským komplikáciám, pretože jej sa to bohužiaľ nepodarilo.

,,Zamyslite sa nad tým, čo tomu svojmu telu idete urobiť. Zamyslite sa nad tým a skúste sa prijať také, aké ste. Mali by sme sa naučiť pracovať s tým čo máme a začať to mať radi, obrátiť to vo svoju výhod!  Každá žena je niečím pekná, prečo zo seba robiť rovnakú ako je nejaká iná?“ odkazuje sympatická Barbora všetkým ženám v rozhovore Evropa 2S úsmevom na perách a s úprimným záujmom o druhých ľudí.

POZRITE, AKO VYZERALA MODELKA PRED ZDRAVOTNÝMI PROBLÉMAMI

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 19:01