k
StoryEditor

Viete, ktorý deň v týždni je na čo vhodný? Pozrite sa kedy flirtovať, hovoriť so šéfom či nakupovať

30.01.2024, 00:00
Životný štýl

Nakupovanie, flirtovanie, cestovanie... Nie je jedno, ktorý deň si na ktorú činnosť či akt zvolíte. Spoznajte MÁGIU JEDNOTLIVÝCH DNÍ týždňa.

Vedeli ste, že utorok je vhodný na rozhovory o výške platu a v piatok vás môže očakávať vášnivá noc? Niektoré veci naozaj fungujú v určitý deň v týždni lepšie.

Už starí Germáni verili, že každý deň v týždni má na človeka magický vplyv. Astrológia túto prastarú vieru potvrdzuje a každému dňu priradila určitú planétu, ktorá ho ovplyvňuje a charakterizuje. Preto má každý deň svoju vlastnú silu alebo kvalitu, ktorá pôsobí na náš bežný život.

Týždeň tiež prebieha podľa celkom pevného cyklu, ktorý je ovplyvňovaný magickým číslom sedem. Obidva tieto fenomény vedú k tomu, že v pondelok vyvíjate inú energiu ako v stredu alebo piatok. Keď budete poznať ideálny deň, budete môcť svoje vlohy uplatniť lepšie a aj nasmerovať svoje šťastie správnym smerom. Vyskúšajte to.

PONDELOK

Deň (nielen) veľkých citov

Pondelok ovláda Mesiac a ten je patrónom veľkých citov. Tie môžu byť intenzívne a pozitívne, ale existuje aj nebezpečenstvo, že sa objaví kolísanie nálad a vrtkavosť. Chceli by ste skončiť nejaký starý spor? V tom prípade je prvý deň týždňa dňom zmierenia.

Mesiac okrem toho praje intímnym chvíľkam plným maznania a relaxačným cvičeniam, ako je joga. Kto sa bojí návštevy u zubára, mal by k nemu zájsť v pondelok. V tento deň sa totiž lepšie znáša bolesť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:09