Teplovzdušné fritézy nie sú obmedzené iba na vyprážanie.Xiomi
StoryEditor

SÚŤAŽ Zvŕtajte sa v kuchyni s radosťou vďaka teplovzdušnej fritéze: Diétne a expresne!

15.12.2023, 11:45
Životný štýl

Teplovzdušné fritézy ponúkajú niekoľko výhod, čo prispieva k ich rastúcej popularite medzi ľuďmi, ktorí hľadajú zdravšiu alternatívu k tradičnému vyprážaniu, ale aj praktickému vareniu. Okrem skvelej manipulácie je asi najväčšie plus možnosť zdravšej prípravy obľúbených jedál. Tento vám bude dokonca sám napovedať recepty!

Teplovzdušné fritézy vyžadujú iba malé množstvo oleja alebo dokonca vôbec žiadny olej, čo môže znížiť kalorický obsah a obsah tuku v pripravovaných jedlách. To môže byť výhodné pre ľudí, ktorí chcú obmedziť príjem tukov v strave. V kuchyni by nemal chýbať ani tým, ktorí majú hektické dni. Ocenia rýchlosť a nenáročnosť varenia s týmto domácim pomocníkom. Ukuchtený pokrm si v ňom aj ľahko po príchode domov zohrejete.

Rýchlosť prípravy

Teplovzdušné fritézy obvykle varia potraviny rýchlejšie ako tradičné metódy varenia. To znamená, že môžete pripraviť obľúbené jedlá počas krátkej doby, čo je ideálne pre ľudí so zaneprázdneným životným štýlom. 

Jednoduché ovládanie 

Väčšina teplovzdušných fritéz je vybavená jednoduchým digitálnym ovládaním, ktoré umožňuje ľahké nastavenie teploty a času varenia. To zjednodušuje proces prípravy jedla a umožňuje dosiahnutie konzistentných výsledkov.

Praktická údržba

V porovnaní s tradičným vyprážaním v oleji môžu teplovzdušné fritézy ponúkať ľahšiu údržbu. Niektoré modely majú odnímateľné a umývateľné časti, čo uľahčuje čistenie.

Široké využitie

Teplovzdušné fritézy nie sú obmedzené iba na vyprážanie; môžu byť použité na grilovanie, pečenie, varenie na pare a ďalším spôsobom prípravy jedla.

Kvalitné prepracovanie teplovzdušnej fritézy od značky Xiomi sa pre vás stane nenahraditeľný pomocník v kuchyni. 360° cirkulácia teplého vzduchu spolu s výkonom až 1 600 W umožňuje rýchly nárast teploty a vyváženejšie rozloženie tepla vo fritéze. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4l počas varenia vytláča tuk z jedla a zároveň vo vnútri zachováva dostatok šťavy a živín. Môžete tak variť aj bez potreby pridania oleja a vaše jedlo zostane stále chutné a zdravé s nízkym obsahom tuku.

image

Teplovzdušná fritéza Xiomi.

Viac ako 100 inteligentných receptov uľahčuje začiatočníkom varenie chutného jedla. Fritéza podporuje aj vlastné režimy varenia, aby si domáci kuchári mohli ľubovoľne upravovať nastavenia. Teplotu a čas prípravy si viete nastaviť jednoducho otočením, alebo stlačením tlačidla. Fritéza vás taktiež včas upozorní, aby ste jedlo v nádobe pretrepali.

Jedlo dajte vopred do fritézy a po príchode z práce si ho viete vychutnať teplé a lahodné. K dispozícii je taktiež podpora hlasového ovládania prostredníctvom Google Assistant. 

Povrch je odolný proti pripáleniu Dvojvrstvový nepriľnavý povrch nádoby zabezpečuje zdravé a bezpečné varenie, je odolnejší voči opotrebovaniu a ľahšie sa čistí.

 

Už v pondelok 18. decembra spustíme na našom Facebooku (EVITA magazín) súťaž o teplovzdušnú fritézu Xiomi. Sledujte naše sociálne siete a zapojte sa. Máte naozaj veľkú šancu stať sa vlastníčkou tohto nenahraditeľného parťáka v domácnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:21