S/ťaž o robotický vysávač
StoryEditor

Máte pocit, že vkuse len luxujete? Tento domáci POMOCNÍK vám ušetrí kopu času. Čo všetko stihnete, kým on vysáva byt?

01.12.2023, 14:00
Životný štýl

Ak ho raz skúsite už nikdy nebudete chcieť vidieť kábel, ktorý musíte neustále premiestňovať. Obije vám steny, víri prach a oberá vás o veľa času. S robotickým vysávačom ušetríte množstvo času, ktorý môžete investovať do svojich koníčkov, zlepšovať sa v práci či venovať sa milovanej rodine. Priority sú na vás, ale neplytvajte čas na nečistoty na podlahe.

Ruku na srdce, kto má rád upratovanie hneď po návrate z práce či investuje drahocenný víkendový čas vysávaním. Zatiaľ čo s bežným vysávačom musíte manévrovať a rôzne ho prenášať, robotický vysávač stačí zapnúť a o viac sa nestaráte. Upratovanie bez problémov zvládnu aj starší, prípadne zdravotne znevýhodnení. Zveriť ho môžete bez obáv aj deťom. Robotický vysávač si dokáže poradiť s najväčšími nečistotami. Poradí si z rohmi aj priestorom pod gaučom či posteľou. Jednoducho - ideálny vianočný darček pre celú rodinu.

Vlasy, omrvinky, chlpy, fľaky? Všetko je preč

Moderné robotické vysávače sú teraz ešte inteligentnejšie ako ich predchodcovia. Xiaomi Robot Vacuum E10 disponuje gyroskopickou navigáciou. Nielen vysáva, ale aj mopuje. S kvalitnou batériou dokáže vysávač vyčistiť plochu s rozlohou až 150 m². Vďaka kvalitnému motoru so silným sacím výkonom pozbiera väčšinu nečistôt z vašich podláh aj kobercov. 

image

Skončite s otravným vysávaním.

Samozrejme, záleží na rozlohe, ale povysávať priemerný bratislavský byt mu netrvá dlhšie ako hodinu a pol. To je čas, počas ktorého stihnete:

  • Odpovedať na maily, zaplatiť deťom krúžky a obedy, aby ste to nemuseli robiť v noci, keď celá rodina zaspí.
  • Dať si poriadne dlhú relaxačnú vaňu.
  • Konečne využiť masky na tvár, ktoré vám kamoška dala na minulé narodeniny.
  • Zbehnúť si na manikúru a pedikúru - ani v chladných mesiacoch ju nezanedbávajte!
  • Prečítať minimálne 80 strán z knihy.
  • Pozrieť si film (áno, dá sa to, Xiaomi vysávač je skutočne tichý!)
  • Zbehnúť na nákup - počas toho, ako vysáva, totiž nemusíte byť fyzicky doma.
  • Navariť fajn večeru, dať si pohár vína.

Samé plusy

S týmito parametrami sa stane vašim najobľúbenejším parťákom v domácnosti. Navyše je veľmi samostatný, vyhodnotí sám nutnosť dobitia batérie a príde späť do napájacej stanice. Nabitie zaberie 6 h. Vzduch je filtrovaný cez umývateľný filter, ktorý zachytí aj najmenšie čiastočky prachu. Plastový box na smeti s objemom 0,6 l vystačí na upratovanie väčších domácností. Tento typ robotického vysávača sa hodí na linoleum, plávajúce podlahy a na hladké podlahy. Bežnou výbavou robotického vysávača Xiaomi je možnosť časového rozvrhu, s ktorou budete môcť ľahko navoliť dobu, kedy bude vysávať. 

Zamyslite sa čo všetko stihnete namiesto toho aby ste doma vysávali a mopovali. Navyše prídete z práce či výletu do čistého bytu, vďaka časovaču. Robot bude makať kým ste mimo domova. Čo si viac priať? Možno len jednu vec - mať ho doma. A to teraz vďaka nášmu portálu bude možné.

Už v pondelok 4. decembra spustíme na našom Facebooku súťaž o tohto pomocníka. Sledujte naše sociálne siete a zapojte sa, máte naozaj veľkú šancu stať sa vlastníčkou nenahraditeľného parťáka v domácnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 06:44