V stredu nás čaká silný spln.pexels
StoryEditor

Výnimočný spln čakajte už o pár dní. Čo by ste mali a čo naopak nemali počas neho robiť?

29.08.2023, 14:00
Životný štýl

Tohtoročný august je z hľadiska astronómie pomerne zaujímavý. Počas jedného mesiaca totiž nastanú dva supersplny. Jeden ste už absolvovali a ten druhý môžete očakávať už o pár dní a to 30. augusta. Práve ten je nazývaný aj modrý mesiac. Je to ojedinelý úkaz, ktorý však môže pomerne výrazne vplývať aj na váš spánok, pocity a tiež na pleť či celkovú kondíciu. Buďte preto opatrní a dávajte pozor na to, čo počas týchto dní robiť budete a čomu sa naopak radšej vyhnete.

Relax pre telo

Počas obdobia, keď je Mesiac v splne by ste mali podľa možností oddychovať. Choďte na relaxačnú masáž, alebo si pripravte kúpeľ s éterickým olejom, bylinkami či magnéziovou soľou. Po takejto očiste sa budete cítiť ako znovuzrodení a možno aj samotné zaspávanie bude o niečo jednoduchšie.

Žiadne čistenie

Aj pleti by ste mali dopriať oddych. Rozhodne sa počas tohto dňa neobjednávajte na čistenie pleti. Ak máte chuť zájsť ku kozmetičke, tak opäť len na procedúry pre povzbudenie pokožky. Telo ako aj pleť sú v týchto dňoch oveľa citlivejšie. Čistenie pleti by potom mohlo dopadnúť nepeknými zapálenými vyrážkami. Zabudnite aj na strihanie vlasov. A ak je to čo i len trošku možné, vyhnite sa aj úprave vlasov pomocou fénu, kulmy či žehličky. Podporiť ich zdravie naopak môžete olejovým zábalom, alebo regeneračnou maskou.

image

Doprajte si relaxačnú masku.

pexels

ANKETA
Zažili ste už vo vzťahu neveru?

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 04:35