Toto sú najlepší bojovníci proti zlej nálade.
StoryEditor

Prajme si jednoducho a úspešne: Zamerajte svoju pozornosť tým správnym smerom!

22.08.2023, 12:00
Životný štýl

Mudrci tvrdia, že vo vesmíre je všetkého dostatok - bohatstva, šťastia, úspechu, peňazí, zdravia i lásky. Aj my môžeme v našom živote oplývať všetkými týmito darmi. Potrebujeme len svoju pozornosť ZAMERAŤ TÝM SPRÁVNYM SMEROM.

Ďalej o tom nehovorte

A potom to jednoducho pustite z hlavy. Nemá zmysel, aby ste svoje želanie znovu preberali zo všetkých strán. Raz ste ho už vyslovili a to stačí. Nerozprávajte sa o tom ani s nikým ďalším.

Medzi ľuďmi sa nájde množstvo pochybovačov a tí by vás len zbytočne oberali o energiu, ktorú potrebujete na to, aby sa vaše túžby splnili

Verte náhodám

Život často doručuje želanie veľmi prekvapivým spôsobom. Keď si niečo želáte, myslite na cieľ, nie na to, ako ho dosiahnete. A buďte pripravení na náhody. Ukázať správny smer vám môže čokoľvek – nápis na dome, úryvok pesničky, obraz visiaci v kaviarni, fotografia v kalendári, či človek, ktorý práve okolo vás prešiel na ulici.

Presvedčite rozum

Vesmíru je úplne jedno, či si želáte červené ferrari alebo šálku kapučína v romantickej kaviarni. Váš rozum však prvé prianie striktne odmieta. Aby ste ho presvedčili, začnite od tých menej dôležitých, malých vecí a želaní. Rozum si časom zvykne.

Čo treba dodržiavať

Vyhnite sa záporu. Váš strach a obavy priťahujú presne tie isté udalosti, ktorým chcete zabrániť. Namiesto formulácie „nechcem byť chorá“ použite „chcem byť zdravá“.

Tvárte sa, ako by...

Tešte sa na to, čo príde, a skúšajte sa vcítiť do situácie, ako by sa vaše prianie už stalo skutočnosťou.

Dôverujte si

Máte prianie a jasný zámer, tak prečo by ste mali pochybovať? Tým by ste predsa vytvorili opak toho, čo si želáte. Verte si a pochybovačné myšlienky nechajte prechádzať mysľou bez povšimnutia.

Počúvajte intuíciu

Odoslali ste želanie? Buďte bdelí. Potom k vám v ten správny čas prídu všetky potrebné informácie. Ak chcete konať v súlade s intuíciou, choďte za tým, z čoho máte dobrý pocit.

Zbavte sa dogiem

Ľudia často žijú v zajatí utkvelých myšlienok, ktoré v nich vypestovali rodičia a ktoré im bránia v uskutočnení tajných snov. Zamyslite sa nad tým, ktoré z týchto myšlienok sú skutočne vaše, a tých cudzích sa zbavte.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 05:28