Nápoj, ktorý vám pomôže v boji s tukovými vankúšmi na bruchu si pripravíte z ľahko dostupných surovín, ktoré máte dokonca bežne doma.
StoryEditor

Zbavte sa tukových vankúšov raz a navždy. Pomôže vám kombinácia týchto dvoch surovín

19.07.2023, 08:00
Životný štýl

Brucho je jednou z najkomplikovanejších partií na ženskom tele. Trápi mnoho žien a zbaviť sa tukových vankúšov v tejto oblasti je veľmi náročné. Ak pravidelne cvičíte, máte pod kontrolou každé sústo, ktoré vložíte do úst a vaše brucho stále zostáva bez zmeny, pomôže vám nápoj, ktorý funguje ako požierač tukových buniek.

Pre dosiahnutie želaného efektu je potrebné piť nápoj denne, čerstvo uvarený a pred spaním. Osvieži vás však aj počas dňa.

Silná kombinácia

Nečakajte žiadnu zvláštnu alchýmiu. Nápoj, ktorý vám pomôže v boji s tukovými vankúšmi na bruchu si pripravíte z ľahko dostupných surovín, ktoré máte dokonca bežne doma. Ide o mätu a citrón. Mätový čaj má pozitívny vplyv na celkové fungovanie vášho trávenie a rovnako naň pôsobí aj citrón. Obe tieto suroviny dokonca podporujú zrýchlenie metabolizmu. Citrón obsahuje pektíny, je to druh vlákniny, ktorý potláča chuť na jedlo. Vďaka mäte nebudete mať chuť na sladké a na neustále ďobkanie počas dňa. Práve preto by nápoj mal byť aj súčasťou vášho pitného režimu počas dňa.

image

Nápoj je nutné piť čerstvo pripravený a teplý.

pexels

Príprava čaju

Podstatné pri príprave čaju je množstvo oboch surovín, ako aj teplota čaju, ktorý máte vypiť. Na čaj v nálevových vreckách zabudnite. V prvom rade musíte použiť kvalitné a čerstvé suroviny. Hrsť mäty zalejte horúcou vodou, ale nie bezprostredne po zovretí. Počkajte aspoň pár minút. Nechajte lúhovať 5 minút a následne do nápoja pridajte čerstvo odšťavenú šťavu z jedného citróna. Nápoj vypite tesne pred spaním ešte teplý. Počas toho, ako vy oddychujete zbaví nápoj vaše telo toxínov a postará sa aj o odbúranie tukových buniek. Nečakajte však žiadne zázraky, ak počas dňa budete jesť piate cez deviate.

image

Silná kombinácia, ktorá zaútočí na tukové bunky.

pexels
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 09:32