Užite si dovolenku ako celebrita.dreamstime
StoryEditor

Dovolenka ako celebrita: Vyberte si obľúbenú letnú destináciu známych tvárí

14.07.2023, 19:00
Životný štýl

Ak si neviete vybrať, ktorú destináciu tento rok navštívite, môžete sa inšpirovať obľúbenými miestami známych celebrít. Pozrite sa, kam za oddychom chodí Kim Kardashian, Beyoncé alebo Nicole Scherzinger.

Áno, celebrity sa môžu na dovolenku vybrať kamkoľvek a kedykoľvek, no aj tak majú niektoré z nich v srdci miesta, ktoré navštevujú každú letnú sezónu. Ak neviete, kam tento rok na dovolenku, inšpirujte sa obľúbenými destináciami známych tvárí.

Hawai

Speváčka Nicole Scherzinger sa cez leto najradšej vracia na Hawai. Dôvodom je najmä fakt, že sa v tomto prenádhernom raji narodila. Takmer každý rok sem preto zavíta nielen za vysokými teplotami či plážami, ale aj milujúci blízkymi.

Maledivy

Túto svetovo známu dovolenkovú destináciu najradšej navštevuje Victoria Beckham. Spolu s manželom a deťmi trávi celé dni na luxusných jachtách či nedotknutých bielych plážach. Okrem nej obľubuje Maledivy aj Khloe Kardashian či Rita Ora.

Mexiko

Jennifer Aniston najradšej relaxuje v Mexiku. Svoje zvodné krivky zvykne vystavovať najmä na jej obľúbenom mieste nazývanom Los Cabos. Síce sa ani na dovolenke nezabúda starať o svoje telo, rovnako tak využije tento čas na vytúžený relax.

Mykonos

Grécky ostrov Mykonov obľubuje Kim Kardashian a niet sa čomu čudovať. Táto destinácia totiž láka luxusnými reštauráciami, bohatým nočným životom a prenádhernými plážami. Síce môže byť dovolenka na Mykonose o čosi drahšia, ak sa sem vyberiete na jeseň, môže vás vyjsť ako ktorákoľvek iná.

Francúzska riviéra

Aj Beyoncé má svoje obľúbené letné miesto. Okrem Bermúd rada navštevuje prekrásnu Francúzsku riviéru. Tá láka najmä úchvatnými plážami, luxusnými hotelmi, chutným jedlom či fascinujúcou prírodou.

Bora Bora

Ak túžite s partnerom po romantickej dovolenke, rozhodne by ste sa mali vydať na ostrov Bora Bora, ktorý očaril aj Nicole Kidman. Tá tu strávila medové týždne s manželom Keithom Urbanom, s ktorým jej to stále drží. Práve vďaka tejto skutočnosti môže byť táto destinácia vhodná najmä pre páry, ktoré chcú prežiť dovolenku plnú vášne a lásky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 21:48