Vyveštite si z bankovky, ktorú náhodne vytiahnete.dreamstime
StoryEditor

Veštenie z bankoviek: Pozrite sa čo vás čaká podľa obsahu vašej peňaženky!

13.06.2023, 20:00
Životný štýl

Aj obsah vašej peňaženky vám napovie, ČO VÁS ČAKÁ. Prinesú vám najbližšie mesiace blahobyt alebo budete musieť počítať s uťahovaním opaska? Spočítajte si to!

Mágia čísel pomáha ľuďom vyznať sa vo vlastnom osude už tisícročia. Tajomstvo úspechu však spočíva v tom, vedieť si ich reč správne dešifrovať. Kedysi sa veštilo pomocou mincí a až neskôr, od polovice sedemnásteho storočia, sa bankovka stala dôveryhodnou spoločníčkou veštkýň. Prezradíme vám ich tajomstvo veštenia z bankoviek.

Ako na to

Bankovku, ktorú chcete využiť na veštenie, môžete z peňaženky vytiahnuť buď naslepo, alebo cielene. Predstavte si, že ste papierové platidlo dostali naspäť pri výhodnom nákupe alebo vám ho dal pre vás dôležitý človek, prípadne vám dlho ležalo v peňaženke, akoby vás nechcelo nikdy opustiť. Alebo vyniká svojou novotou na rozdiel od ostatných, opotrebovaných. Na hádanie môžete použiť eurá, ale aj inú menu. Pokojne využite menu svojej dovolenkovej destinácie a veštením sa zabavte ležiac na pláži. Číselné označenia na bankovkách rôznych krajín pozostávajú z rôzneho počtu cifier. Napríklad na eurobankovkách je desať čísel, na dolároch osem, na českých korunách šesť.

Výpočet čísla bankovky

Je veľmi jednoduchý! Stačí spočítať všetky číslice z číselného označenia bankovky, kým vám nevyjde číslo od 1 do 9. Ale pozor, čísla 10, 11 a 22 nezmenšujte, to sú už konečné čísla.

Pri označení bankovky XA2826741942 postupujte takto: 2 + 8 + 2 + 6 + 7 + 4 + 1 + 9 + 4 + 2 = 45; 4 + 5 = 9. Vaším hľadaným číslom je 9.

Reč čísiel

Získané výsledky porovnajte s nasledujúcou veštbou. Vďaka svojej bankovke zistíte, čo vás neminie.

 

1 Budete mať možnosť prejaviť svoje schopnosti. Čaká vás úspech v novom podnikaní, dariť sa vám bude najmä vo finančnej a v obchodnej sfére. Vďaka svojim úspechom dosiahnete rešpekt u kolegov.

2 Toto číslo hovorí o striedavých úspechoch vo vašej činnosti. Prípadným neúspechom však môžete predísť, ak nebudete priveľmi horlivo prejavovať aktivitu a zostanete v úzadí.

3 Dobré číslo! Sľubuje vám úspech v rokovaniach. Objaví sa šanca rozvinúť vaše tvorivé schopnosti, predviesť všetkým, čo dokážete. Buďte energickí a úspech zaklope na vaše dvere čo nevidieť

4 Bankovka s týmto koncovým číslom symbolizuje finančnú stabilitu, vysoký zisk. Budete pevne stáť na vlastných nohách. Objaví sa viera v zajtrajšok a dobré vyhliadky.

5 Sľubuje veľké úspechy v kariére. V najbližšom období možno budete musieť zdvojnásobiť svoje úsilie a rozhodnete konať. V zamestnaní sa vám podarí zvýšiť svoju autoritu a upevnť dobré profesionálne meno, čo vám prinesie aj príjemné finančné ohodnotenie. Nie je vylúčený ani postup v kariére.

6 Toto číslo priťahuje veľké peniaze a takisto pomáha získať blahobyt ľuďom, ktorí majú vzťah k starožitnostiam, šperkom, prepychovým predmetom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 08:29