Vyveštite si z bankovky, ktorú náhodne vytiahnete.dreamstime
StoryEditor

Veštenie z bankoviek: Pozrite sa čo vás čaká podľa obsahu vašej peňaženky!

13.06.2023, 20:00
Životný štýl

Aj obsah vašej peňaženky vám napovie, ČO VÁS ČAKÁ. Prinesú vám najbližšie mesiace blahobyt alebo budete musieť počítať s uťahovaním opaska? Spočítajte si to!

7 Symbolizuje obmedzovanie. Nie je nutné zriekať sa všetkého. Jednoducho len nečakajte od osudu darčeky a nezaslúžené víťazstvá. Rozhodne môžete mať šťastie, ale budete musieť vlastnou usilovnosťou dokazovať svoje právo na úspech.

8 Budete sa musieť poriadne namáhať. Pokiaľ budete pasívni alebo sa budete spoliehať, že za vás všetku prácu urobí niekto druhý, odrazí sa to na vašej hmotnej situácii veľmi negatívne. Nepodliehajte lenivosti, nečinnosti a pohodlnosti!

9 Je to číslo istoty. Nehrozia vám vážne otrasy, neprekonateľné prekážky ani rozčarovanie z vašej finančnej situácie. Neočakávajte však ani veľkolepé víťazstvá. Vo vašom živote len ťažko dôjde k závažnejším zmenám k lepšiemu.

10 Čaká vás veľký úspech! Pani šťastena sa rozhodla, že sa teraz práve vy stanete jej vyvolenými. Čaká vás nemálo príjemných obratov a väčšina udalostí sa skončí vo váš prospech, veľmi pozitívne. Len s peniazmi to bude ako na hojdačke.

11 Veľmi silné číslo. Prináša veľký úspech, ale budete musieť zvýšiť nároky sami na seba. Nemôžete byť voči sebe zhovievaví, usilovnou prácou zažehnajte akýkoľvek náznak pohodlnosti či lenivosti. Vzťahy s okolím sa môž meniť tiež. Vaši najbližší budú rozumnejší.

 

22 Obsahuje v sebe kód stability. Čaká vás úspech v oblasti financií. Aby sa však všetko vyvíjalo vo váš prospech, nezabúdajte prejavovať štedrosť k ostatným. Účasťou v dobročinných projektoch môžete len získať. Samozrejme vám to neprinesie okamžitý zisk, ale nemusíte vždy získať len materiálne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 07:54