Vydymovadlá obsahujú rôzne bylinky.dreamstime
StoryEditor

Máte pocit, že vám všetko padá na hlavu? Zbavte sa zlej energie aj myšlienok pomocou vydymovadiel

24.05.2023, 14:00
Životný štýl

Máte pocit, že je u vás doma napätá situácia, prípadne cítite okolo seba množstvo negatívnej energie? Zbavte sa týchto pocitov raz a navždy a navoďte si príjemnú atmosféru vďaka vydymovadlám. Tie očistia priestor a vy aj vďaka ním znovu nájdete stratený pokoj.

Vydymovanie je tu už stáročia, no dnes si ich skôr spájate s rôznymi šamanskými rituálmi. Vyskúšajte však ich energiu aj u vás doma a presvedčte sa na vlastné oči o ich účinkoch.

Bylinky

Najčastejšie sa pri vydymovaní používa šalvia, ktorej sú pripisované mnohé očistné schopnosti. Avšak súčasťou týchto vydymovadiel sú aj rôzne iné rastliny, bylinky či dreviny. Upravujú sa špecifickým spôsobom a vy si ich môžete zakúpiť v podobe tyčiniek či pevných zväzkov.

Očistite sa

Vydymovadlá môžete používať rôznymi spôsobmi. Jedným z nich je, že očistíte samú seba. Po vydymovadle siahnite najmä vtedy ak ste sa počas dňa stretli s viacerými ľuďmi ktorí z vás odčerpali energiu, prípadne máte zlú náladu, no neviete čím je zapríčinená. Použiť ich môžete aj v prípade, že dlhodobo cítite pokles životnej energie a tiež ak sa vám z nezistených príčin dlhodobo nedarí. Práve naopak, všetko akoby bolo proti vám. Vydymovadlo nechajte dymiť a prechádzajte ním postupne od hlavy až po päty len pár centimetrov od vášho tela. Okolo hlavy, hrudníka a dlaní môžete tiež použiť jemné krúživé pohyby ktoré sú tiež efektívnou technikou ako sa zbaviť negatívnych energií. Myslíte pri tom na to, ako od vás spolu s dymom odchádza aj všetko zlé. V špeciálnych ezoterických obchodoch vám iste radi poradia čo je pre vás tou najlepšou voľbou.

image

Zbavte sa zlých energií vďaka vydymovadlu.

dreamstime

Očistite váš priestor

Aj vašej domácnosti prospeje keď ju zbavíte zlých energií. Veď z času načas určite nastane napätie aj tam, kde by ste sa mali cítiť čo najbezpečnejšie. Hádky, nepohoda, ale aj negatívne myšlienky ktoré prevládajú nad tými pozitívnymi môžete odohnať práve správnou kombináciou byliniek vo vydymovadle. S tým by ste mali prejsť najskôr po obvode vášho bytu či domu a následne by ste mali vojsť do každej izby. A nezabudnite ani na jeden kút.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 03:25