Čo o vás prezradí farba vlasov?dreamstime
StoryEditor

Čo o vás prezradí prirodzená farba vašich vlasov? Kým blondínky sú nežné, čiernovlásky vás očaria niečím úplne iným

19.05.2023, 14:00
Životný štýl

Ste verné svojej prirodzenej farbe vlasov, alebo skôr experimentujete a farba vlasov ktorú nosíte je úplne iná od vašej pôvodnej? Dnes nie je nič výnimočné, že ženy farby, alebo aspoň odtiene vlasov menia pomerne často. No o ich povahe či charaktere predsa len napovie niečo viac práve tá farba ktorá je ich prirodzená.

Blondínky, brunetky či rusovlásky. Ako ich vnímate? Kým niektoré sú nežné, iné sú poriadne divošky.

Brunetky

Hoci v prípade atraktivity majú blondínky pred brunetkami jednoznačne navrch, ani ženy s hnedou hrivou nemusia hneď zapadnúť do kategórie nezaujímavých či nenápadných. Práve naopak. Ženy s prirodzenou hnedou farbou sú údajne veľmi vtipné, inteligentné a v neposlednom rade majú skvelé organizačné schopnosti. Nie sú to žiadne pojašené divošky ani neskutočné romantičky. Brunetky stoja nohami pevne na zemi a práve to je dôvod, prečo aj na svoje okolie pôsobia systematicky, spoľahlivo a dôveryhodne.

image

Brunetky stoja nohami pevne na zemi.

dreamstime

Blondínky

Blondínky očaria drvivú väčšinu mužského pokolenia a aj mnohé dámy im závidia ich jemnosť a nežnosť ktorú vyžarujú. Blondínky sú pre väčšinu ľudí akýmsi synonymom ženskosti. Sú sexi a príťažlivé. No ich povesť nie je vo všetkých smeroch ideálna. Aj napriek tomu, že s nimi zrejme zažijete množstvo srandy a nechajú sa nahovoriť na čokoľvek, sú považované za najväčšie nevernice spomedzi všetkých žien. A práve iné ženy ich často označujú za falošné, čo však samozrejme nemožno zovšeobecňovať.

image

Nežné blondínky.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 07:59