Čo o vás prezradí farba vlasov?dreamstime
StoryEditor

Čo o vás prezradí prirodzená farba vašich vlasov? Kým blondínky sú nežné, čiernovlásky vás očaria niečím úplne iným

19.05.2023, 14:00
Životný štýl

Ste verné svojej prirodzenej farbe vlasov, alebo skôr experimentujete a farba vlasov ktorú nosíte je úplne iná od vašej pôvodnej? Dnes nie je nič výnimočné, že ženy farby, alebo aspoň odtiene vlasov menia pomerne často. No o ich povahe či charaktere predsa len napovie niečo viac práve tá farba ktorá je ich prirodzená.

Ryšavé vlasy

Ženy s ryšavými vlasmi pôsobia na väčšinu ľudí exoticky. Táto farba vlasov je pomerene zriedkavá čo rusovláskam pridáva na jedinečnosti. Väčšina ľudí ich považuje za divošky a aj nimi v niektorých smeroch sú. Nuda a stereotyp nie je nič pre ne. Naopak, vyhľadávajú adrenalín a dobrodružstvo. Sú energické, zmyselné a rady na sebe strhnú pozornosť.

image

Ženy s ryšavými vlasmi pôsobia exoticky.

dreamstime

Čiernovlásky

Ani žien s prirodzene čiernymi vlasmi nie je vôbec veľa. Aj preto keď sa taká raz za čas vo vašom okolí objaví, určite vás zaujme. Na mužov pôsobia ako magnet a ich príťažlivosť je podobná tej u blondínok. Ženy s čiernou hrivou sú považované za elegantné no temperamentné. Nesie sa s nimi kus tajomna a to je to, čo na nich nie len mužov priťahuje najviac.

image

Čiernovlásky očaria svojím temperamentom.

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 06:23