Krištáľ patrí medzi najuniverzálnejšie kamene.pexels
StoryEditor

Potrebujete si do života pritiahnuť lásku či zvýšiť sebavedomie? Tieto kamene vám s tým pomôžu

14.03.2023, 15:00
Životný štýl

Chcete si do života pritiahnuť lásku, nové priateľstvá, alebo máte zdravotný problém s ktorým potrebujete pomôcť? Skúste silu liečivých kameňov. Ich schopnostiam veria ľudia už od nepamäti a nosia ich pri sebe nie len ako dekoráciu, ale aj ako prostriedok na zmiernenie niektorých ťažkostí či posilnenie svojich schopností.

Skúste aj vy do svojho života vniesť viac rovnováhy vďaka vzácnym kameňom. Noste ich ako šperk, alebo ako malý kamienok, ktorý budete mať vždy po ruke.

Ruženín

Ruženinu sa pripisujú vlastnosti, ktoré majú pozitívny vplyv na lásku a vzťahy ako také. Utužuje priateľstvá a v neposlednom rade aj vám samotným prinesie viac sebadôvery a aj sebalásky. Navyše podporuje kreativitu a robí z vás trpezlivejších ľudí.

Ametyst

Potrebujete vo svojom živote aj vzťahu viac harmónie? Alebo vám chýba súcit a nedôverujete vlastnej intuícii? Práve s tým vám pomôže nádherný kameň fialových odtieňov, ametyst. Ametyst vám pomôže zbaviť sa vašich strachov a viac dôverovať životu.

image

Ametyst harmonizuje telo aj dušu.

pexels

Krištáľ

Ak hľadáte kameň, ktorý by mal čo najviac účinkov na vaše psychické aj fyzické zdravie, mali by ste siahnuť po krištáli. Tento kameň má silné ochranné schopnosti a zároveň jeho prítomnosť vo vašej blízkosti vás bude nabíjať energiou. Ak trpíte bolesťami, priložte krištáľ na miesto z ktorého bolesť pramení a účinky kameňa pocítite na vlastnom tele. Samozrejme len v istej miere a treba myslieť na to, že v prípade pretrvávajúcich zdravotných ťažkostí treba navštíviť lekára.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:47