Pozrite sa, ktoré celebrity sa umiestnili v rebríčku najkrajších žien a mužov sveta.instagram/kimkardashian
StoryEditor

Toto je rebríček najkrajších žien a mužov sveta za rok 2022: Neuveríte, kto obsadil najvyššie priečky

10.01.2023, 07:00
Životný štýl

Štandardy krásy sú v každej časti sveta iné. Kým niekto je pre vás veľmi príťažlivý, iný si môže myslieť presný opak. Tak či onak, ako každý rok, tak aj tento sa po internete začal šíriť rebríček top 10 najkrajších žien a mužov. Pozrite sa, ktoré priečky sú stálicami a ktoré naopak prekvapením.

 

 

  1. Kim Taehyung

V rebríčku najkrajších mužov sveta sa po druhýkrát objavil juhokórejský spevák, skladateľ a herec Kim Taehyung. Niekto by povedal detská tvárička, iný zase anjelská tvár. Čo myslíte vy? Zaslúži si titul najpríťažlivejšieho muža?

  1. Robert Pattinson

Tento anglický herec nepatrí len k najlepšie zarábajúcim hollywoodskym hercom, ale k najkrajším mužom sveta. Môže za to vďačiť najmä filmu Twilight, kde si zahral neodolateľného upíra Edwarda.

  1.  Hrithik Roshan

Tretia priečka patrí hercovi a modelovi Hrithikovi Roshanovi. Možno ste o ňom nepočuli, no patrí k najbohatším modelom v Bollywoode a v roku 2000 si zahral hlavnú úlohu v najpopulárnejšom filme všetkých čias „Kaho Naa Pyar Hai".

  1. Omar Borkan Al Gala

Multitalentovaný herec pochádzajúci z Iraku získal v tomto rebríčku štvrté miesto. Podľa nás si túto priečku zaslúži právom. Stačí, keď sa zapozeráte do jeho ohromujúcich orieškových očí a hlava sa vám okamžite pomotá.

  1.  Brad Pitt

Medzi najkrajšími mužmi nesmie chýbať ani lámač ženských sŕdc Brad Pitt. Okrem toho, že je jednou z najznámejších tvárí Hollywoodu a je držiteľom Oscara, napriek svojmu veku je to veľmi mladistvo vyzerajúci muž.

  1. Idris Elba

Niet sa čomu čudovať, že sa v rebríčku objavil aj anglický herec Idris Elba. Vďaka svalnatej postave, charizme, speváckemu talentu a príťažlivej tvári sa umiestnil na šiestej priečke. Poznať ho môžete napríklad z filmu Beštia alebo seriálu Luther.

  1. Paul Rudd

Už v roku 2021 bol tento známy hollywoodsky herec vyhlásený za „najsexi žijúceho muža“ a za minulý rok si vyslúžil titul najpríťažlivejšieho muža na svete. Je známy predovšetkým z filmov Ant-Man alebo Milujem ťa, človeče.

  1. David Beckham

Nielen vo svete futbalu patrí k najlepším, ale aj z pohľadu krásy si zaslúži titul jedného z najkrajších mužov sveta. Napriek tomu, že mu ťahá už na päťdesiatku, pre veľké množstvo žien bude navždy mladistvý, sexi a príťažlivý.

  1.  Henry Cavill

Od roku 2013 je herec Henry Cavill považovaný za najsexi muža v Hollywoode. A tak sa nemôžeme čudovať, že sa v tomto rebríčku ocitol aj v roku 2022. Medzi jeho najznámejšie diela patria filmy Muž z ocele, Batman vs. Superman, Liga spravodlivosti a seriál Zaklínač.

  1.  Tom Cruise

Kto by čakal, že sa v rebríčku objaví aj šesťdesiatnik? Áno, je to tak. Tom Cruise si zaslúžil desiatu priečku. Patrí k najznámejším hercom na svete a má najväčší majetok, ktorý v roku 2020 presiahol výšku 570 miliónov dolárov.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:32