Jennifer Lopez odporúča tieto cviky na pevný zadok a štíhly pás.instagram/jlo
StoryEditor

Zacvičte si s Jennifer Lopez: Takto dosiahnete pevný zadok a štíhle bruško

22.12.2022, 17:00
Životný štýl

Speváčka, tanečníčka a herečka Jennifer Lopez má síce pár rokov po Päťdesiatke, no krivky ako mladica. Neustále sa snaží udržiavať v dokonalej forme a vďaka prirodzenému pôvabu, talentu a vytrvalosti je vzorom pre mnohé ženy. Ak túžite po pevnom zadku a štíhlom brušku, zacvičte si s Jennifer Lopez a vytvarujte si postavu snov.

Najlepšie cviky na štíhle bruško

Plank jack

Dajte sa do pozície planku s pokrčeným predlaktím. Stred tela majte pevný a dynamicky začnite roznožovať a znožovať. Čím viac od seba nohy roznožíte, tým bude cvik náročnejší. Vykonávajte ho v troch sériách po 20 opakovaní.

Bočné planky

Položte sa na bok v vystretými nohami. Chodidlo hornej nohy položte na zem pred spodnú nohu. Urobte vzpor na spodnej napnutej ruke a tú hornú zdvihnite k stropu. Telo držte spevnené a voľne dýchajte. Potom urobte to isté aj na druhú stranu. Cvik vykonávajte v troch sériách po 30 sekúnd na každú stranu.

 

Priťahovanie kolien k hrudníku

Ľahnite si na chrbát, upažte ruky, zdvihnite ich zľahka nad telo, nohy nechajte vystreté a zdvihnite ich nad zem. S výdychom zdvihnite hlavu a celý trup zo zeme, zároveň pokrčte nohy a pritiahnite ich k hrudníku. S nádychom sa vráťte do východiskovej polohy. Cvik vykonávajte v troch sériách po 15 opakovaní.

Russian twist

Sadnite si na podložku a nohy pokrčte. S výdychom, rovným chrbtom a vystretými rukami rotujte trup na jednu stranu. Potom hneď prejdite aj na druhú stranu. Cvik vykonávajte v troch sériách po 20 opakovaní.

Obrátené skracovačky

Ľahnite si na chrbát a zdvihnite nohy nad seba. S výdychom zdvihnite panvu a spodnú časť chrbta nad zem. S nádychom sa vráťte do východiskovej polohy. Cvik vykonávajte v troch sériách po 15 opakovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 13:08