Vaječný likér neodmysliteľne patrí k životu.dreamstime
StoryEditor

Zabudnite na behanie po nákupných centrách. Stavte tento rok na hand – made výrobky: 8 tipov na darčeky, ktoré potešia každého

10.12.2022, 15:00
Životný štýl

Predvianočné prípravy vrcholia. Tí, ktorí si nechali nakupovanie darčekov na poslednú chvíľu musia počítať s množstvom ľudí v nákupných centrách a možno aj s tým, že v obchodoch nenájdu to, čo pôvodne plánovali nakúpiť. Stále je tu však priestor na to, aby ste svojich blízkych potešili niečím od srdca. Niečím, čo pre nich vy sami vymyslíte a vyrobíte.

Koláčiky

Lenivé gazdiné nepotešíte ničím viac, ako krabičkou vianočných koláčikov. Popri tom, ako budete piecť sebe, len o niečo navýšte pôvodný recept a ako sa hovorí, zabijete tým dve muchy jednou ranou. O tom, že koláčiky potešia, vôbec nemusíte pochybovať.

Kozmetika

Výroba kozmetiky, mydielok, krémov či voňavých olejčekov si už síce vyžaduje trošku alchýmie, no určite to stojí za to. Takéto vyrobené darčeky oslovia všetky dámy, ktoré inklinujú k prírodným či alternatívnym kozmetickým produktom.

Dekorácie

Ak ste čo i len trošku zručné, vyrobte svojim priateľkám sviečky, alebo rôzne kvetinové dekorácie. Vence, kytice zo sušených kvetov či z eukalyptu ocení takmer každá žena. Ak poznáte jej vkus a interiér do ktorého budete tvoriť, ste vo veľkej výhode. 

image

Hand - made darčekom iste potešíte svojich najbližších.

dreamstime

Šperky

K výrobe náramkov toho veľa nepotrebujete. Úplne vám bude stačiť šperkársky silon, prípadne ihla, niť a materiál, z ktorého by mal byť náramok vyrobený. Vyberte kameň, ktorý zodpovedá mesiacu narodenia obdarovanej osoby, alebo jej aktuálnym potrebám a vyrobte šperk, ktorý jej nielen do života pritiahne niečo pozitívne, ale bude jej pripomínať, že má vo svojom okolí niekoho, kto na ňu myslí a je ochotný venovať svoj čas výrobe špeciálne darčeka len pre ňu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 01:47