Z tenisových loptičiek si môžete vyrobiť zaujímavé doplnky do vašej domácnosti.Pinterest
StoryEditor

Päť tipov ako môžete použiť staré tenisové loptičky. Inšpirujte sa aj vy...

10.06.2024, 14:00
Životný štýl

Patríte k ľuďom, ktorí sa snažia použiť a vyžiť všetko, čo už možno tak úplne neplní svoju prvotnú funkciu? Alebo ste kreatívna duša, ktorá rada vyrába originálne doplnky? Potom tu máme pre vás pár tipov, ako využiť staré tenisové loptičky.

Na výrobu týchto doplnkov nepotrebujete žiadne špeciálne zručnosti. Stačí vám trpezlivosť, kvalítné nožnice či ostrý nôž a silné lepidlo. 

Svietnik

Zo starých tenisových loptičiek si môžete vyrobiť originálne svietniky do vašej domácnosti. Ak chcete, aby bol váš svietnik bezchybný, použite nové loptičky. Takýto výrazný doplnok sa bude hodiť do každej modernej domácnosti. Aby ste však nenapáchali viac škody ako osohu, do svietnika vkladajte len sviečku, ktorá je v sklenenom pohári, ktorý by mal prečnievať ponad svietnik.

image

Vyrobiť si môžete aj originálne svietniky.

Pinterest

 

Ochrana na šuplík
 

Tenisové loptičky pokojne použite aj ako ochranu na šuplík. Tento nápad ocenia tí z vás, ktorí majú malé deti a chcú ich chrániť pred tým, aby sa udreli do vyčnievajúcich ostrých úchopov na šuplíku. Sú však aj skvelým spestrením študentskej izby. V kontraste s bielou vytvoria skvelý celkový dojem.

image

Praktická rúčka na šuplíky-

Pinterest
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 20:04