Tento horoskop vám prezradí, aká je vaša najtemnejšia vlastnosť.unsplash
StoryEditor

Toto o vás prezrádza temný horoskop: Zistite, ktorý démon charakterizuje vaše znamenie

18.08.2022, 18:00
Životný štýl

V každom z nás sa skrýva niečo dobré, ale aj zlé. Síce je občas ťažké prijať svoje negatívne vlastnosti, je dobré vedieť, v čom sa môžete v budúcnosti zlepšiť alebo si dať pozor pri iných ľuďoch. Zistite, čo o vašom znamení prezrádza tento temný horoskop a ktorý démon vás charakterizuje.

Váhy: Hlasný démon

Každý máme v sebe nejakého démona, ktorý sa neustále pýta von, no vždy to vieme nejak ukorigovať. Váhy sa však narodili s vnútornými démonmi, ktorí sú naozaj veľmi hlasní a držia sa ich okolo nôh tak silno, že sa ich jednoducho nedá zbaviť. Síce to nie je až taká tragédia, pretože vás nútia byť neustále lepšími a lepšími, ale na druhej strane však takáto vlastnosť nemusí byť v každom prípade dobrá. Netúžite totiž po normálnosti, urobíte všetko pre to, aby ste plávali cez nepreskúmané územia.

Škorpión: Jedovatý démon

Škorpióni nemajú nikdy problém s riadením svojich impulzov. Vedia, ako dlho čakať a kedy konečne vyštartovať. Ľudia, ktorí vybuchnú okamžite a rýchlo sa tak unavia, sú pre nich blázni. Jednoducho sa v živote riadia tým, že správne načasovanie a dlhodobé plánovanie je naozaj veľmi dôležité. Vašim problémom je však to, že každú situáciu a človeka máte tak zanalyzovaného, že sa z vás ľahko stanú bezcitní, hrubí a ľahostajní ľudia.

Strelec: Búrka

Strelci sú bezstarostní, divokí a vášniví. Sú ako vietor a búrka, nikdy sa nestarajú o to, čo im vstúpi do života. Jednoducho, vždy sa snažia len o to, aby sa naplnili ich túžby. Zo všetkého najviac však prahnú po slobode, a práve to je ich najtemnejšia vlastnosť. Táto časť vašej osobnosti totiž často končí zranením tých, ktorí sú vám blízki. Skúste sa naučiť ovládať tieto impulzy, inak prídete o všetkých, ktorých milujete.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Kozorožec: Leviathan

Leviathan je biblická morská príšera, ktorá je symbolom chaosu a sily pred stvorením sveta. Len ťažko by ste ju porazili v boji a takisto je to aj s ľuďmi narodenými v znamení Kozorožec. Človek nikdy nevie, ako na nich. Vždy budú totiž pred svetom niečo skrývať, no tieto tajomstvá rozhodne nie sú dobré, ale temné a zlovestné. Našťastie vedia, ako svojich démonov udržať pod kontrolou, a tak len málokto odhalí skrytú pravdu.

Vodnár: Beštia

Vodnári sú slobodní, sebavedomí a veľmi pracovití. Na druhej strane sú však ako skala. Smútok, bolesti a zármutok si nechávajú len pre seba a neobťažujú so svojimi problémami niekoho iného. Ľudia sú na to u nich už zvyknutí a to môže byť problém. Ak budú v sebe naďalej hromadiť všetku bolesť, môže sa stať, že jedného dňa vybuchnú alebo sa psychicky vyčerpajú a zrútia.

Ryby: Démon meča

Vo väčšine konfliktov a bojov je víťazstvo na strane Rýb. Ľudia narodení v tomto znamení totiž vytrvalo prenasledujú to, o čom si myslia, že je správne a pravdivé. Bohužiaľ, táto vlastnosť je ich vnútorným démonom, ktorý im deň čo deň uberá na energii a sile. Tým si spôsobujú jazvy na duši.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 15:40