Zistite, čo vás čaká v júli.dreamstime
StoryEditor

Čo si pre vás hviezdy pripravili v júli? Blíženci stretnú osudovú lásku, Lev bude žiarliť

01.07.2022, 18:00
Životný štýl

V júli sa môžete tešiť na pohodu, pokoj, zábavu a veľké množstvo pozitívnej energie. Niektoré znamenia by sa však tento mesiac mali mať na pozore. Očakávať môžu žiarlivosť, konflikty, ale aj nešťastie vo vzťahoch. Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy v júli.

Kozorožec

Kozorožcov tento mesiac dobehnú nevyriešené problémy z minulosti. Neberte to však negatívne, všetko sa deje pre niečo. V júli máte možnosť sa prečistiť a všetko nadobro vyriešiť. Vďaka svojej nadmernej potrebe vychádzať s každým dobre však môžete pôsobiť dotieravo, a to môže vašich blízkych vystrašiť. Skúste sa preto venovať aj iným veciam, začnite športovať alebo sa vydajte na výlet. Vo vzťahoch buďte opatrní, pretože môžete zistiť veci, o ktorých ste vôbec netušili.

Vodnár

Aj keď ste neplánovali nikam cestovať, zoberte si na pár dní dovolenku. V tomto mesiaci by ste sa mali venovať najmä sebe. Odložte všetky povinnosti a užite si každú voľnú chvíľu. Verte či nie, veľmi to ovplyvní vašu psychiku, ktorá je už dlhú dobu nalomená. Ak ste nezadaní, pripravte sa na niekoľko odmietnutí. Na zadaných čakajú vo vzťahoch veľké skúšky. Buď sa s partnerom rozídete alebo naopak váš vzťah posilníte.

Ryby

V júli sa Ryby ani nespoznajú. Začnete byť omnoho impulzívnejší a môžno poviete aj veci, ktoré budete napokon ľutovať. Snažte sa preto vyhýbať situáciám, ktoré zahŕňajú nejakú ostrú výmenu názorov. Radšej trávte viac času osamote a venujte sa iným činnostiam. Vo vzťahoch môžete vnímať silnejšie zmeny, a to najmä preto, že ste posledné mesiace prežili v stereotype. Skúste sa zamerať na to, ako to môžete zmeniť. Nikdy totiž nie je neskoro.

image

Znamenie Strelec

dreamstime
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 23:07