Zistite, čo vás čaká v júli.dreamstime
StoryEditor

Čo si pre vás hviezdy pripravili v júli? Blíženci stretnú osudovú lásku, Lev bude žiarliť

01.07.2022, 18:00
Životný štýl

V júli sa môžete tešiť na pohodu, pokoj, zábavu a veľké množstvo pozitívnej energie. Niektoré znamenia by sa však tento mesiac mali mať na pozore. Očakávať môžu žiarlivosť, konflikty, ale aj nešťastie vo vzťahoch. Pozrite sa, čo si pre vás pripravili hviezdy v júli.

Váhy

Tento mesiac si Váhy príjemne oddýchnu. Dariť sa vám bude najmä v práci, a preto môžete vydať viac energie niekde inde, ako napríklad vo voľnočasových aktivitách. Konečne sa stretnete s priateľmi, ktorých ste dlho nevideli a opäť prehĺbite svoje vzťahy. V partnerských vzťahoch môžete očakávať rovnováhu vo všetkých smeroch, no dajte si pozor, aby ste nepadli do stereotypu.

image

Znamenie Váhy

dreamstime

Škorpión

V júli sa môžete tešiť na veľké množstvo zmien. Snaha byť lepšími sa u vás prejaví tento mesiac naplno. Či už budete chcieť začať cvičiť, zdravšie sa stravovať alebo sa viac stretávať s priateľmi. Nerobte to však veľmi radikálne, aby ste sa zbytočne nepopálili. Bohužiaľ, vo vzťahoch to budete mať o čosi ťažšie. S partnerom sa nebudete vedieť na ničom dohodnúť, a preto zažijete množstvo konfliktov. Skúste veci začať riešiť inak, pretože to nemusí dopadnúť dobre.

Strelec

Júl bude pre Strelcov úspešným mesiacom. Vďaka svojej vytrvalosti a kreativite môžete očakávať aj povýšenie. Nenechajte sa nikým odradiť, choďte si za svojim cieľom a prijímajte porážky s úsmevom. Vaše sebavedomie porastie, a preto si dajte pozor, aby ste nepôsobili arogantne. Takéto správanie by mohlo negatívne ovplyvniť váš vzťah s partnerom a rodinou. Ak ste nezadaní, v júli na vás síce láska nečaká, no krátke romániky na jednu noc určite neodmietnite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:45