Prvá tohoročná Evitovka Tak si ho nechaj! od obľúbenej autorky Petry Hederovej.Archív
StoryEditor

Nová Evitovka Petry Hederovej: Tak si ho nechaj! Boj o lásku, na ktorú nemáme nárok

16.05.2022, 14:29
Životný štýl

Ľudia vraj nie sú od prírody monogamní, tvrdia niektoré vzťahové štúdie. Verí tomu i študentka Katarína, ktorá sa bezhlavo zamiluje do staršieho zadaného kolegu so záväzkami. Je odhodlaná všetkými prostriedkami získať jeho srdce, nehľadiac na dôsledky. Má však vôbec zmysel bojovať o lásku, na ktorú nemáte nárok?

Prvá tohoročná Evitovka Tak si ho nechaj! od obľúbenej autorky Petry Hederovej nenechá svoje čitateľky ani vydýchnuť, kým príbeh nedočítajú. „Kniha je v podstate reedíciou mojej prvotiny, ktorá bola príbehom dvoch žien, až po mnohých rokoch som sa rozhodla príbeh rozšíriť a pridať pohľad muža. V čase písania prvotiny som sa inšpirovala trošku vlastnou skúsenosťou, bol to však len impulz, nápad, potom som popustila uzdu fantázii a všetko som si do bodky vymyslela,“ hovorí sympatická brunetka o svojej knihe. 

image

Evitovka spisovateľky Petry Hederovej s názvom Tak si ho nechaj!

Archív

„Pohľad muža je tiež z mojej hlavy. Vo všeobecnosti sa hovorí, že muži na veci nahliadajú úplne inak než ženy, tak som sa snažila vcítiť do role "loveného" atraktívneho workoholika, ktorý nevie, kde mu hlava stojí, nieto aby ešte riešil nejaké vzťahy. Doma má žiarlivú ženu, malé dieťa a kopec povinností. Občas si ani neuvedomuje, čo sa okolo neho odohráva...“ dodáva aktívna spisovateľka, ktorá pracuje v IT sektore a písanie spolu so spievaním v metalovej kapele má ako svoje hobby.

image

Nová Evitovka Tak si ho nechaj!

Archív

 „Jarné dni momentálne trávim vo vysokom pracovnom nasadení. Keď sa podarí, vybehnem na nejaký výlet, prípadne vymyslím ďalšiu aktivitu, aby som si potom mohla povzdychnúť, ako nič nestíham. Starám sa o deti, o kocúra, spievam, učím (sa) jazyky a rozjímam nad ďalším príbehom,“ prezrádza Petra, takže sa určite už môžeme začať tešiť na ďalšie pútavé čítanie.

Knihu Tak si ho nechaj! kúpite TU.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:34