Autorka úspešnej evitovky je nominovaná na literárnu cenu.Archív Evitovky
StoryEditor

Autorka Evitovky Len raz je nominovaná na prestížnu literárnu cenu

23.03.2022, 17:30
Životný štýl

S radosťou a hrdosťou sme sa dozvedeli, že autorka Ivana Popluhárová, autorka evitovky Len raz z nášho vydavateľstva, bola nominovaná na cenu Knižnej múzy Panta Rhei Awards 2021 v kategórií Debutant roka.

Príbeh románu Len raz rozpráva o tom, ako jedna chyba môže ovplyvniť životy mnohých rodín. Nela, Alica, Diana. Tri kamarátky, každá je iná a ťahajú to spolu už od strednej školy. Ani jedna z nich nemala ľahký osud, avšak najťažšie to mala Nela, ktorá prišla pri tragickej nehode o svoju životnú lásku a otca svojho dieťaťa. Nočné mory ju sužujú aj po roku, vyrovnáva s tým len ťažko, ale pred okolím to tají. Zhoda náhod  ju privedie do situácie, ktorej ako zlomená žena nedokáže odolať. Stalo sa to len raz. Ale ovplyvní to životy všetkých...

 Ivana Popluhárová  sa celý profesionálny život sa venuje novinárčine, PR a marketingu. Pracovala v televízii, prešla rôznymi pozíciami na komunikačnom odbore štátnej firmy a viedla najúspešnejší podnikový časopis na Slovensku. Knihy boli vždy neoddeliteľnou súčasťou jej života. Doteraz iba pasívne, Evitovka Len raz je jej autorskou premiérou. Ivana miluje čas strávený v obklopení priateľov a rodiny, Taliansko a pohár prosecca na letnej terase. A najradšej má tieto tri veci naraz a pokope. „Bonusovou štvrtou môže byť šálka silného espressa“ dodáva sympatická spisovateľka.

Ak sa vám kniha páčila, podporte ju a zahlasujte na  https://www.pantarhei.sk/awards/ Nezabudnite svoje hlasovanie potvrdiť e-mailom.

Knihu si môžete kúpiť v našom e-shope https://evitovky.sk/produkt/len-raz a samozrejme vo všetkých dobrých  kníhkupectvách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 09:07