Zistite, či ste sa narodili pod šťastnou hviezdou a bude sa vám finančne dariť.Dreamstime
StoryEditor

Astrologicky aj vedecky potvrdené: Tieto znamenia majú najväčšie šance zbohatnúť a narodených v zime tam nehľadajte

18.03.2022, 06:00
Životný štýl
Horoskopom veriť môžete, ale nemusíte. Astrológia je však po stáročia uznávaná veda, a ak sa spojí s modernými výskumami, výsledky už rozhodne stoja za to. Vedci sa pozreli na všetkých dvanásť znamení zverokruhu a zostavili rebríček, aké šance máte v živote zbohatnúť.

3. Baran – šanca zbohatnúť 8,95%

Bronz v rebríčku bohatých ľudí podľa astrológie patrí Baranom. Sú cieľavedomí, odhodlaní a nezastaviteľní, takže ak ste sa narodili v tomto znamení, stačí si len nájsť svoj správny smer a šance na zárobok máte podľa hviezd takmer zaručené. Túžite uspieť a nebojíte sa prekážok, no občas vám postačí sláva a nepotrebujete k tomu pribúdajúce eurá na účte. Spomedzi slávnych osobností spomeňme Eltona Johna, Victoriu Beckham či Lady Gaga. Je zrejmé, že sa nemajú zle, ale viac si užívajú svoje miesto na výslní ako samotné peniaze. Tie sú len príjemným bonusom.

2. Lev – šanca zbohatnúť 10,18%

Ambicióznosť, túžba zažiariť a vodcovské schopnosti robia z Leva znamenie, ktoré skrátka nemôže byť chudobné. Keď si prečítate akúkoľvek charakteristiku, vždy sa pri nich spomína, že milujú luxus. A zjavne nepotrebujú, aby im ho niekto zabezpečil. Prvá priečka Levom utiekla len tesne, o necelé jedno percento. Dravosť je typická aj pre Baracka Obamu, Arnolda Schwarzenegra, J.K. Rowlingovú či Kylie Jenner. Všetky tieto osobnosti prišli na svet v znamení Leva, a teda rozhodne mu nerobia hanbu.

1. Rak – šanca zbohatnúť 11,05%

O Rakoch sa hovorí, že ide o rodinne založené znamenie, ale s tým zrejme súvisí snaha rodinu zabezpečiť. Ako inak si vysvetliť, že sa spomedzi dvanástky zvieratníka dostali až na prvé miesto? Mimochodom, aktuálne najbohatší muž planéty Elon Musk sa rovnako narodil v znamení Raka. Všeobecne o nich prevláda názor, že majú obchodný talent a nos na peniaze.    

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 14:48