Zistite, či ste sa narodili pod šťastnou hviezdou a bude sa vám finančne dariť.Dreamstime
StoryEditor

Astrologicky aj vedecky potvrdené: Tieto znamenia majú najväčšie šance zbohatnúť a narodených v zime tam nehľadajte

18.03.2022, 06:00
Životný štýl
Horoskopom veriť môžete, ale nemusíte. Astrológia je však po stáročia uznávaná veda, a ak sa spojí s modernými výskumami, výsledky už rozhodne stoja za to. Vedci sa pozreli na všetkých dvanásť znamení zverokruhu a zostavili rebríček, aké šance máte v živote zbohatnúť.

6. Blíženci a Strelec – šanca zbohatnúť 8,07%

Tieto dve znamenia sa rozhodne nemôžu sťažovať. Blíženci a Strelci sú v strede zoznamu, a tak majú šance na bohatstvo pol na pol. Buď sa im to podarí, alebo nie. V prípade, že chcete šťastiu trochu pomôcť, mali by ste ako Blíženci staviť na vašu silnú stránku – komunikatívnosť. Mínusom vašej povahy je však netrpezlivosť, a tak nečakajte mastné sumy, ak v práci vydržíte ledva rok. Podľa vedcov a astrológov by ste si mali nájsť miesto, kde využijete svoj podrezaný jazyk, ale najmä na ňom nejaký čas vydržať. Čo sa týka Strelcov, bývajú zapálení pre vec a do všetkého vkladajú úsilie a nadšenie. Treba si však uvedomiť, že už len to je obrovské šťastie, ktoré sa občas peniazom nevyrovná.     

5. Kozorožec – šanca zbohatnúť 8,42%

Piate miesto je pekné, ale ambiciózni Kozorožci by zrejme nesúhlasili a s týmto umiestnením nebudú spokojní. Pracovitosť, ktorou toto znamenie oplýva, by mohla byť aj lepšie ocenená, pretože ide o skutočných odborníkov vo svojej oblasti. Ak sa Kozorožec pre niečo nadchne, zvyčajne vytŕča z davu a býva medzi najlepšími. Zjavne to však nie vždy dokáže premeniť aj na peniaze.   

4. Váhy – šanca zbohatnúť 8,60%

Pomaly sa dostávame k medailám. Zemiaková patrí Váham, ktoré sú známe svojim estetickým cítením, ale v tomto znamení sa zároveň narodilo mnoho svetových politikov. Sedí im právnické i umelecké prostredie a v oboch dokážu dobre zarobiť. Peniaze im môžu ujsť len v prípade, že budú váhať, ako to majú vo svojom symbole zvieratníka. Preto tu obzvlášť platí, že risk je zisk.

Pred nami je prvá trojka najúspešnejších znamení z pohľadu bohatstva a zárobku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:48