Zistite, či ste sa narodili pod šťastnou hviezdou a bude sa vám finančne dariť.Dreamstime
StoryEditor

Astrologicky aj vedecky potvrdené: Tieto znamenia majú najväčšie šance zbohatnúť a narodených v zime tam nehľadajte

18.03.2022, 06:00
Životný štýl
Horoskopom veriť môžete, ale nemusíte. Astrológia je však po stáročia uznávaná veda, a ak sa spojí s modernými výskumami, výsledky už rozhodne stoja za to. Vedci sa pozreli na všetkých dvanásť znamení zverokruhu a zostavili rebríček, aké šance máte v živote zbohatnúť.

Začnime pekne od konca. Tento zoznam však nebude mať dvanásť priečok, pretože podľa odborníkov majú až v troch prípadoch niektoré znamenia rovnakú perspektívu byť v živote úspešné a bohaté. Nájdete medzi nimi teda aj tie, ktoré patria ľudom narodeným v zime, no rozhodne nie na popredných miestach. Tým kraľuje leto.      

9. Vodnár a Ryby – šanca zbohatnúť 7,19%

Na poslednom mieste tohto vedecko-astrologického rebríčka sa umiestnili až dve znamenia, dokonca nasledujú v zverokruhu po sebe. Ak ste prišli na svet medzi 21. januárom až 20. marcom, kedy vládne najskôr Vodnár a potom Ryby, rozlúčte sa s bohatstvom. Teda, môžete finančne vychádzať po celý život dobre, ale slávu a vytŕčanie z davu nečakajte.

Čo sa týka Rýb, tie nie sú pre znalcov astrológie až takým prekvapením. Ide totiž o citlivé a častokrát až submisívne znamenie, ktoré však máva umelecký talent. No Vodnárom sa pripisuje mimoriadna inteligencia a vynaliezavosť, čo sú predpoklady, aby uspeli. A možno aj dosiahnu vysnívanú kariéru, no na to, aby sa obhadzovali peniazmi, to zrejme stačiť nebude.

8. Panna a Škorpión – šanca zbohatnúť 7,37%

Druhí od konca v rebríčku úspechu a bohatstva sú Panna a Škorpión. Jesenné znamenia teda tiež nepatria medzi finančných žralokov. Pritom minimálne Panny by si to zaslúžili pre svoju mimoriadnu pracovitosť, organizačný talent a precíznosť. No zjavne nezastávajú vrcholové pozície, aby za tieto vlastnosti boli aj patrične ohodnotené.

Škorpióni  by však nemali vešať hlavu. Tento rebríček hovorí o pravdepodobnosti, že dosiahnete rozprávkové bohatstvo. Vylúčené to teda nie je, o čom by vám vedel rozprávať Bill Gates, narodený v tomto znamení. Mať polovicu jeho konta a všetci by sme boli spokojní...   

7. Býk – šanca zbohatnúť 7,54%

Akúkoľvek charakteristiku Býka si prečítate, dozviete sa, že toto znamenie je veľmi pracovité a túži po luxuse a bohatstve. Jediné, ako si môžeme vysvetliť, prečo sa teda neumiestnili Býci na popredných priečkach, je staré známe, že prílišná snaha zväzuje ruky. Vraj Býk uprednostňuje kariéru pred rodinou, a to je možno problém. Treba všetko viac vyvážiť do rovnováhy a možno potom vás v práci aj vyvážia zlatom.

Štvrtú až šiestu priečku bohatstva z dvanástky zverokruhu obsadili až štyri znamenia. Nájdete sa medzi nimi? Čítajte na ďalšej strane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:09