Evita magazín
StoryEditor

Užite si dámsku jazdu s Evitou v hoteli Salamandra

22.02.2017, 15:00
Životný štýl
Príjemná atmosféra, vynikajúce jedlo, prednášky, cvičenie, wellness, relax a zábava. To všetko môžete zažiť spolu s Evitou v krásnej štiavnickej prírode a v štvorhviezdičkovom hoteli Salamandra.

Všetky eviťáčky a vaše kamošky, maminy, sestry, či kolegyne pozývame vás na Evita Ladies Weekend, kde si naplno oddýchnete, zacvičíte, prídete na iné myšlienky, zabavíte sa a tiež sa dozviete niečo nové. 

Kedy?
26.-28.5.2017

Kde?
V štvorhviezdičkovom hoteli, v ktorom si môžete dokonale vychutnať krásu štiavnickej prírody. Hotel Salamandra v sebe spája kvalitné služby, magický wellness a gastronomické zážitky.
http://www.salamandra.sk/hotel/

Cena?
Do 31.3.2017 je zvýhodnená cena: pre 1 účastníčku je to 225 eur s DPH (táto cena platí pri obsadení dvojlôžkovej izby dvomi osobami). V prípade jednolôžkovej izby účtujeme doplatok 70 € s DPH.

Od 1.4. je cena 250 € vrátane DPH.

V cene je zahrnuté:
Strava - 2x večera, 2x raňajky, 1x obed
Program
Vstup do wellness
Parkovanie
Miestny poplatok

Program?
Prednáška Dušana Plichtu- dobrodruha života, podnikateľa, blogera, speakra, športovca, gurmána a biohackera, ktorý sa  vybral na cestu zmeny konvenčného myslenia pre naplnený život podľa vlastných predstáv. 

Názov prednášky:
Súčasné výzvy v životospráve ženy, ktorá sa nechce uspokojiť s priemerom

  • Väčšina ľudí ma chaos v životospráve a zlyháva!
    Definuj si jasný cieľ, konkrétnu víziu a prekroč vlastné limity
  • Manažment času je už mŕtvy! Rozhoduje manažment energie, stresu a strachu. Nauč sa nové techniky myslenia pre tvoj rast.
  • Ťažko sa je sústrediť a využiť plný potenciál svojho mozgu.
    Spoznaj nové súvislosti vplyvu životosprávy na tvoj mentálny výkon
  • Väčšina ľudí nevie ako sedieť a v práci si odpáli chrbát!
    Nebuť jedným z nich a nauč sa efektívne techniky od skúseného fyzioterapeuta
  • Veľa ľudí cvičí nesprávne a zbytočne sa trápi!
    Chceš cvičiť veľa, alebo efektívne? Získaj nové poznatky do tvojej praxe a vyber si adekvátny šport, cvičenia a tréning pre zdravie a kondíciu

Prednáška Jany Šimkovičovej Ako byť ZDRAVO sebecká 

Sme matky, manželky, priateľky, mnohé z nás popri deťoch pracujú. Varíme, žehlíme, vychovávame, sme tu pre deti, pre muža, pre rodičov. Sme tu aj pre seba? Častokrát som sa v tomto kolotoči úloh, povinností, nevyhnutných záležitostí pýtala samej seba “Takto budem fungovať? Dokedy?” Prestala som sa pýtať a zmenila to. Stala som sa ZDRAVO sebeckou, ale šťastnou a vyrovnanejšou. Z čoho profituje moja rodina, ako aj ľudia, s ktorými spolupracujem. Stále žijem akčný život, už sa v ňom ale nestrácam. Dokonca je môj život, ako aj mojej rodiny zdravší než kedykoľvek predtým.

ZDRAVO sebecká neznamená dostať niečo na úkor iného. Ako viesť zdravý a aktívny život, zvládnuť rodinu a prácu a nezblázniť sa popritom.

Cvičenie Powerjógy
Cvičenie formuje telo, zvyšuje silu a flexibilitu, odstraňuje svalové dysbalancie – neprávne pohybové vzorce – držanie tela. Zároveň zlepšuje koncentráciu, uvoľňuje myseľ a tým pomáha odbúravať stres. Lekciu vedie Jana Šimkovičová, zakladatelka portálu cvičte.sk a certifikovaná inštruktorka powerjógy.

V rámci programu bude aj prednáška: O tom, ako sa starať o svoj úsmev vám povie doktor Andel a CURAPROX, zažijete príjemný večer s Evitou, namiešate si drink s Golden ľadovou, pripravíte si niečo dobré so šéfkuchárom hotela a to všetko a ešte viac v krásnom prostredí Štiavnických vrchov!

V galérii si môžete prezrieť fotky z minulého roka. Evita Ladies Weekend mal veľký úspech a práve preto sme sa rozhodli ho zorganizovať aj tento rok. 

Neváhajte a prihláste sa na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo na telefónnom čísle 02/48 238 206.

Evita sa už nevie dočkať dámskeho víkendu s vami :)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 17:38