Instragram/victoriabeckham
StoryEditor

Krása podľa Victorii Beckham. Kokosový olej, zdravá strava a odličovanie

13.01.2017, 15:00
Životný štýl
Módna ikona, manželka známeho futbalistu a štvornásobná matka Victoria Beckham je preslávená starostlivosťou o vzhľad. Vyskúšala nielen najrôznejšie diéty, ale aj hŕbu kozmetických vychytávok. Prezradila tri tipy, ako na krásnu pleť.

Mnohí si ju pamätajú ako príliš nalíčenú ženu na vysokých podpätkoch z éry, kedy vystupovala s dievčenskou skupinou Spice Girls. Načančaná, vychudnutá a prehnane vážna Victoria stála vždy skôr v pozadí speváckych kolegýň. To sa zlomilo, keď začala randiť s futbalistom Davidom Beckhamom. Dnes spolu majú štyri deti, úspešnú módnu značku a pôsobia ako reklama na dokonalú rodinu, píše idnes.cz.

Rozpad kapely a sobáš sa známym futbalistom Victorii viditeľne prospeli. Hoci si prešla niekoľkými obdobiami bláznivých diét a tiež kozmetických zmien, zdá sa, že si konečne našla recept, ako skvele vyzerať a zároveň sa tak cítiť. "Myslím, že žiadne zásadné prehrešky proti kráse už nerobím. Počas rokov som sa toho veľa naučila. Ako sa obliekať, česať, ako sa maľovať. Vyskúšala som toho naozaj veľa, niečo fungovalo, niečo nie. Ale ja verím, že všetko malo zmysel, "povedala v jednom televíznom rozhovore.

Victoria sa zaujíma o šminky a skrášľujúce produkty na pleť už od útleho veku. "Vždy som milovala make-up. Spomínam si, ako som ako malá sedela na posteli a pozorovala mamu, ako sa maľuje, češe sa a oblieka. "

Celebrita, ktorá má vlastnú módnu značku, sa tiež zdôverila, ako sa o seba stará, krásna pleť a dokonalá postava vraj rozhodne nie sú zadarmo. A sú veci, bez ktorých sa bývalá Spice Girl nezaobíde.

1. Kokosový olej na telo aj na varenie
Ako absolútnu jednotku si Victoria pochvaľuje kokosový olej. "Používam ho na celé telo, pretože naozaj perfektne hydratuje. Nezaobídem sa bez neho ani v kuchyni, "hovorí Victoria. Kokosový olej sa hodí ako na starostlivosť o celé telo, tak napríklad aj na odlíčenie tváre. Je vhodný aj ako maska ​​na vlasy.

Dá sa využiť aj na varenie, pretože sa aj za vyšších teplôt neprepaľuje. Svoje miesto má aj v studenej kuchyni, napríklad na prípravu nátierok. Navyše sa dobre a rýchlo trávi. Prispieva podľa nej k redukcii tuku na bruchu a znižuje riziko cukrovky.

2. Zdravý jedálniček
Nie bez dôvodu odborníci na zdravú výživu tvrdia, že všetko, čo telu dávame, nám vracia. Či už v pozitívnom alebo negatívnom zmysle slova. Ak sa chceme cítiť dobre a hlavne tak aj vyzerať, mali by sme si starostlivo strážiť náš jedálniček. Nedostatok vitamínov, živín či minerálov, rovnako ako nadbytok tukov a cukrov môže poriadne potrápiť nielen naše zažívanie, ale aj pleť. Victoria o tom vie svoje. Je preborníčka na najrôznejšie diéty a až fanatická zástankyňa zdravej stravy.

"Pre pokožku je veľmi dôležité stravovanie. Jem veľa avokáda, mastných rýb a dohliadam, aby som mala vyrovnaný, zdravý jedálniček. Je dôležité si tiež strážiť správne, teda zdravé tuky. Tie sú obsiahnuté napríklad v orieškoch. Okrem zdravých tukov vám dodajú aj energiu. Definitívne všetko začína vo vnútri, "radí Victoria. Pije tiež veľa vody a pravidelne cvičí.

3. Make-up dole
Na našu pleť pôsobí počas dňa ohromné ​​množstvo vplyvov, ktoré ju zaťažujú a unavujú. Či už je to smog v meste, alebo chladný vzduch. Nikdy tak nesmieme zabúdať na odlíčenie a pleť poriadne čistiť. "Vždy, naozaj vždy sa odličujem. Vážne verím tomu, že pomáha, ak sa dobre odlíčite, vyčistím si pokožku, použijem tonikum a hydratačnú starostlivosť. Rada si tiež raz za týždeň doprajem posilňujúcu olejovú masku, "hovorí Victoria a dodáva, že sa strašne rada o seba stará. A je to vidieť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 03:26