Evita magazín
StoryEditor

Laci Strike vymyslel nový tanečný projekt - online škola tanca, ktorá ťa zaručene bude baviť

24.11.2016, 15:00
Životný štýl
Aj keď sa nachádzate ďaleko od Laciho tanečnej školy, naučí vás tancovať a budovať si svoj vlastný štýl a to len vďaka internetu. Môžete tak byť v jeho tesnej blízkosti a učiť sa finty a triky z prvej rady, a to aj z vašej obývačky.

Už v júnovom magazíne sme písali o Lacim a jeho milej rodinke.
Laci Strike 
Vlastným menom Ladislav Neuschl. Narodil sa v Handlovej, vyštudoval odbor mechanik strojov a po vojenčine aj odbor zubný technik. Tancu sa venoval len po práci. So skupinou siedmich rovesníkov vytvorili tanečnú skupinu Start the Dance. No to nestačilo a v roku 2000 sa rozhodol v práci skončiť a naplno sa venovať tancu. Pôsobil v Barcelone, v klube La Paloma a venoval sa aj točeniu televíznych reklám a vystúpeniam na festivaloch. Po návrate sa snažil presadiť v Handlovej, no nedarilo sa mu, tak sa presťahoval do Bratislavy. Dnes vedie najväčšiu tanečnú školu na Slovensku Street Dance Academy, kde pôsobí aj ako lektor a choreograf. Vyučuje na medzinárodných tanečných workshopoch a spolupracuje s domácimi umelcami. 

Evita sa pýtala: S tou tvojou láskou k deťom súvisia aj projekty, ktoré robíš, Laci. Ten posledný, Helpni, je pre tie, ktorých rodičia si nemôžu dovoliť platiť krúžky? Dobre som to pochopila?
Laci: Celé to vzniklo spontánne. Raz som dal na Facebook trochu nahnevaný status o tom, ako ťažko sa tu dajú realizovať veci pre deti, lebo všade narazíš na problém. Ako sa všetko viac nedá, ako dá. No a ľudia začali neuveriteľne aktívne reagovať, že to treba zmeniť. Robia sa tu projekty pre deti zo sociálne slabých rodín, ale aj rodiny, ktoré nespadajú do tejto kategórie, často majú problém utiahnuť záujmy svojich detí, časovo aj finančne. Takže ide o štipendiá, o podporu šikovných mladých, snažíme sa to rozbehnúť.

Laci však svoje tanečné skúsenosti neustále posúva ďalej a má novinku! Rozbieha veľký projekt- Internetovú školu tanca pre deti. Nový online tanečný projekt, v ktorom ťa spolu s jeho crew naučí tancovať Hip Hop a budovať svoj vlastný štýl.


Zdroj: www.strike.sk
Nový online tanečný projekt, v ktorom ťa Laci Strike a jeho crew naučia tancovať Hip Hop a budovať svoj vlastný štýl.

"Pozor začína sa veľká hra, Strike Dance Academy, online tanečné kurzy a videoblog, v ktorom sú rôzne úlohy a výzvy. Trénujte spolu som nou, naučte sa všetky finty a triky a získajte potrebné rady. Tancom zbieraš body a rozvíjaš svoj talent a to priamo zo svojej izby. Rozvíjaj sa a posúvaj sa stále do vyššieho levelu. Môžeš tak vyhrávať rôzne tričká, mikiny a ak budeš najlepší môžeš účinkovať v klipoch Dary Rolins alebo tancovať na rôznych vystúpeniach, "uvádza vo videu Laci Strike.

Laci Strike má za sebou dlhoročné skúsenosti ako tanečný pedagóg či choreograf. Nepôjde len o poúčanie ale skôr o hru a zábavu pre všetkých tancu chtivých nadšencov. Tvrdí, že je veľmi dôležité rozvíjať svoj talent už od malička, preto chce dať rovnakú šancu každému jednému dieťaťu. Aj keď sa nachádzate ďaleko od Laciho tanečnej školy, vďaka internetu môžete byť v jeho tesnej blízkosti a učiť sa tancovať z prvej rady, a to aj z vašej obývačky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 20:11