Facebook/Miss Universe Slovakia
StoryEditor

Na Miss Universe 2016 netiekli len slzy šťastia. Finalistky ako na poprave

02.10.2016, 15:00
Životný štýl
V sobotu 1. októbra 2016 sa konala Miss Universe Slovenskej republiky. Ľudia v sále, ale aj doma pri televíznych obrazovkách zaskočila posledná úloha, ktorú museli finalistky zdolať.

O víťazke sme Vás informovali v tomto článku. Ako už iste viete, stala sa ňou krásna študentka z Bratislavy, Zuzana Kollárová.

Získať korunku krásy je snom skoro každého mladého dievčaťa, preto všetky súťažiace, ktoré sa dostali až do finále, by si určite zaslúžili vyhrať. Počas súťaže boli dievčatá vyzvané k netradičnému vyjadreniu svojho názoru. Otázka znela, ktorá z dievčat by nemala byť víťazkou a prečo?

Mnohí zostali zaskočení, rovnako ako aj my, pretože v minulosti sme boli skôr zvyknutí na tipy viťazky súťaže a nie na dôvody, prečo by niektorá z nich nemala vyhrať. Každá finalistka musela predstúpiť a povedať meno dievčaťa, ktoré by nechcela vidieť s korunkou na hlave.

Zaskočené pohľady, miestami trápne ticho, sklamanie, nepríjemné poukázanie na slabšie stránky medzi dvanástkou najlepších, či dokonca plač finalistiek, boli výsledkom tohto nepochopiteľného scenáru. Čo tým kompetentní sledovali? Posúďte sami, či táto otázka bola pre finalistky vhodná, čo pozitívne v nich, prípadne v ďalších nasledovníčkach mala vlastne zanechať...

Rozhovor začína 52:30

Viac fotiek nájdete tu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 03:41