pixabay.com
StoryEditor

Takéto musíme byť, aby po nás muži túžili aj v dlhodobom vzťahu

16.09.2017, 14:00
Životný štýl
Podľa nedávneho prieskumu u nás nie je nevera cudzia tretine zadaných ľudí. A neúprosné štatistiky rozvodovosti dávajú prieskumu za pravdu. Ako sa teda chovať, aby vášho "starého" ani nenapadlo ísť za druhou?

Vedci totiž odhalili jeden konkrétny, ktorý má záletníctvo na svedomí. "Čím viac sa tento variant génu objavuje v genetickom kóde jedinca, tým má väčší sklon k promiskuite. V žiadnom prípade však nejde o ospravedlnenku pre promiskuitu," hovorí v rozhovore pre týždenník Téma sexuologička Laura Janáčková, ako píše idnes.cz.

Titul jednej vašej knihy hlása, že Muži chcú potvory. Prečo myslíte?

Často sa vo svojej praxi stretávam so ženami, ktoré boli také dobré a obetavé, že vo vzťahu niekedy zabúdali na seba. Na prvom mieste bola rodina, manžel, deti a na ne samé neostal čas. Manžel si rýchlo zvykol na servis a dokonalú starostlivosť a všetko ostatné mu prišlo samozrejmé. A pretože muž je vizuálne vzrušivý, vkradlo sa do jeho života porovnanie s inou, väčšinou mladšou a atraktívnejšou ženou, a súčasne aj nevera. Potvory boli potom tie, ktoré vo vzťahu vždy profitovali a vedeli presvedčiť muža, že sú stále žiaduce a jedinečné. Preto som sa rozhodla napísať návod na to, ako sa stať potvorou.

Ako na to?

V knihe je uvedená definícia milej a láskavej potvory podľa popisu mužov samých. Tí hovoria: "Je to KUS." Čo v preklade znamená: Krásna, úspešná, sebavedomá, sebecká a sexy. A tou sa asi musia ženy stať, aby si ich muži vážili a stále po nich túžili.

Po akých mužoch naopak túžia ženy?

Kritériá výberu nezmenila ani rozsiahla emancipácia žien. Preferujú tých, ktorí sú v spoločenskej hierarchii nad nimi. Potrebujú k nim totiž vzhliadať za ich výkon a to vo všetkých oblastiach. Pri výbere partnera dávajú podvedome prednosť mužom, ktorí majú dostatočný zdroj príjmov a sú ochotní sa o ne deliť.

Rozdielny pohľad na frekvencii sexu tvoria gro problémov, ktoré sa v spálňach riešia. Sú tu sťažovatelia častejšie ženy, alebo muži?

Rozdielny nie je len pohľad na frekvencii, ale už na samotný sex. Muži si pod tým pojmom väčšinou predstavujú súlož. Ženy skôr to pred tým a potom. Potom je logické, že muži naozaj chcú viac súložiť, ale potreba milovania a maznania je častejšia u žien. Takže často sa v ordinácii stretávam so ženami, ktoré muž nepohladí a nepoláska. A naopak s mužmi, ktorým vlastná žena nedopraje mať častejšie penis v jej pošve. Lenže väčšina žien "ho" tam mať nepotrebuje, pretože 70 percent má klitorálny orgazmus. K jeho dosiahnutiu potrebujú skôr to, čo je pred a po sexe. Teda iné praktiky. A to tí muži nie vždy robia. A potom u mnohých žien sa orgazmus odohráva aj v hlave.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:57