pixabay.com
StoryEditor

Čo mužov na ženskom tele v plavkách najviac priťahuje?

14.07.2016, 11:45
Životný štýl
Prsia, zadoček, oči, úsmev, postava... V lete pri vode odhalia ženy verejne maximum. Čo na nich najviac upúta mužov, ktorí majú radi sex? Podľa najnovšej ankety, v ktorej odpovedalo takmer šesť tisíc mužov, vedie jednoznačne pevný zadoček.

Muža na ženskom tele v plavkách jednoznačne najviac priťahuje pekne tvarovaný, pevný zadoček, vyplynulo z ankety internetovej zoznamky pre zadaných Victoria Milan. Na prvé miesto ho, ako najatraktívnejšie miesto na tele žien, umiestnilo 85 percent z 5874 opýtaných mužov, ako píše idnes.cz.

Pozornosti sexuchtivých neujde samozrejme ani poprsie. Sedemdesiat percent hovorí, že veľké poprsie upúta ich pozornosť. Aj keď mnohých upúta, 45 percent priznáva, že radšej dajú prednosť prsiam menšej veľkosti. Najmenej spomínanou časťou tela sú ploché brušká, ktoré považuje za najatraktívnejšie len 28 percent účastníkov ankety, a celkovo chudá postava, tá vzruší obyčajnú štvrtinu opýtaných.

Čo sa výberu plaviek týka, ako zvíťazili u viac ako tretiny opýtaných tangá. Ak sa žena opaľuje hore bez, ocení to 77 percent účastníkov prieskumu, ale zároveň jedným dychom páni dodávajú, že podmienkou sú "pekne tvarované prsia".

Muža zaujme iná, než majú doma. Ženy každý atraktívny muž

Väčšinu žien - 65 percent - vzrušujú na mužoch široký chrbát a svalnatý trup, 63 percent žien má tiež rado, keď je muž vyššej postavy. Chlpatá hruď zvíťazila nad depilovaným hrudníkom u 37 percent ku 10 percentám opýtaných celkom 3412 žien.

Takmer polovica žien tvrdí, že jednotkou medzi pánskymi plavkami sú trenírky. Priliehavé šortky si naopak evidentne neobľúbili, dáva im prednosť iba 9 percent opýtaných. Šesťdesiatpäť percent opýtaných záletníkov zo zoznamky uviedlo, že sa radi pozerajú na mužov, ktorí sa rozvaľujú v piesku v priliehavých plavkách.

Prieskum prekvapivo odhalil, že neverníci oboch pohlaví nefandia nudistickým plážam. Klasickým plážam, ktoré poskytujú priestor pre fantáziu, dalo prednosť 72 percent žien a 74 percent mužov.

"Muži tvrdia, že sa zvyčajne pozerajú na ženy, ktoré sú úplne opačný typ, než je ich manželka alebo priateľka, zatiaľ čo ženy priznávajú, že ich väčšinou zaujme každý muž, ktorý im pripadá atraktívna. Leto je doba úsporného alebo dokonca žiadneho oblečenia a je to teda medzi záletníkmi najobľúbenejší čas na to porozhliadnuť sa, čo je v ponuke," smeje sa riaditeľ a zakladateľ zoznamky Sigurd Vedal.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 12:38