SITA
StoryEditor

Toto je najviac sexy vegán planéty

07.07.2016, 14:45
Životný štýl
Herec Liam Hemsworth (26) je najpríťažlivejším vegánom na svete. Rozhodla o tom organizácia PETA, ktorá bojuje za práva zvierat. Austrálska hviezda je podľa nej najviac sexy mužskou celebritou, ktorá neje mäso a živočíšne produkty.

"Nikdy som nemal chuť na mäso. Čím dlhšie mäso nejem, tým je ťažšie si predstaviť, že by som ho zase začal jesť," vyhlásil herec v jednom z rozhovorov, ako píše idnes.cz.

Vegánom sa stal vlani a k zmene stravovania ho vraj inšpiroval ďalší známy vegan Woody Harrelson. Hemsworth priznal, že krátko potom, čo sa stal vegánom, mával šialenú chuť na syr, ktorý ale jesť nemôže.

"Zakaždým, keď som bol v New Yorku, jednou z obľúbených činností bolo, že som si išiel dať pizzu. Keď som bol v meste a vegánom som bol len pár týždňov, boli sme s kamarátmi na pár pivách. Keď sme potom išli a všade okolo bola pizza, hovoril som si: bože, musím si dať aspoň kúsok," povedal.

Varenie je jeho záľubou

Vegánstvo nie je stále tak rozšírené, ako by si Hemsworth prial. A tak sa na mnohých miestach USA musí spoliehať na svoje kuchárske umenie.

"Naozaj rád varím. Vlastne som bol nútený variť oveľa viac, keď som bol v Novom Mexiku, pretože tam nenájdete vegánsku reštauráciu. Veľa som si varil tiež na strednej, to ma bavilo. Varím veľa fazuľu, ryžu, sladké zemiaky a šošovicu ... proste také tie veci, kedy toho navaríte hromadu a dáte to do chladničky," dodal.

Titul najviac sexy vegan na svete v minulosti organizácia PETA udelila napr. Ellen Pageovej, Kristen Bellovej, Jaredovi Letovi, Jessice Chastainovej či Russellovi Brandovi.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 08:02